Project Planner (Temp, 6 months)

Opdrachtgever
Huisman Equipment B.V.
Geplaatst op
14-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
75
Op locatie
Schiedam
Reacties
3
Bekeken
462
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Heb jij uitgebreide ervaring in het plannen van internationale technische projecten van 10.000 tot 1.000.000 manuren? Ben je op zoek naar een opdracht van 6 maanden waarin je het verschil kunt maken? Kom dan ons Project Planning team versterken!

Als Project Planner ben je verantwoordelijk voor het zorgdragen voor een tijdige en correcte aanlevering van level 2 planningen voor 10 tot 15 lopende projecten en aanbiedingen. Om dit te realiseren werk je nauw samen met projectmanagement en de verschillende engineeringsdisciplines, werkvoorbereiding, inkoop, productie, commissioning & testing en sales.

Met een dergelijk aantal projecten verwachten wij van een Project Planner dat hij/zij kan inspelen op onverwachtse gebeurtenissen om succesvol te zijn in deze rol.
Aanvullende wensen van de klant, cruciale componenten welke later dan gepland geleverd kunnen worden, engineeringsactiviteiten die uitlopen en een schip dat eerder dan gepland aan de kade zal verschijnen; allemaal factoren welke direct van invloed zijn op jouw planning.
Het identificeren van potentiele risico gebieden en het bieden van oplossingen is een cruciaal element in je werk. Evenals de implementatie en het monitoren van de planning aangaande subcontractors en leveranciers,

Jouw kenmerken

 • Afgeronde technische opleiding op HBO werk- en denkniveau

 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring op het gebied van planning

 • Sterke affiniteit met het productieproces van mechanische constructies

 • Ervaren met planningsoftware zoals Primavera P6 en of MS Project

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 februari 2016. Uiterlijke startdatum is 15 februari 2016.

Deze positie wordt bij voorkeur vervuld door een ZZP’er voor een maximaal tarief van 75,- euro per uur. Bemiddelingspartijen voor ZZP’ers zijn toegestaan mits akkoord met een maximale fee van 4,- per uur. Detacheerders zijn toegestaan mits geregistreerd bij Stichting Normering Arbeid.

Afdeling
De project planners werken binnen het Project Management Office (PMO) team op de afdeling Project Management. De afdeling Project Management is verantwoordelijk voor het gefaseerd en gestructureerd aansturen van onze multidisciplinaire (werktuigbouwkundig, elektrotechnisch, hydraulisch en besturingstechnisch) en complexe EPC-projecten. Het PMO team bestaat uit 1 PMO medewerker en 3 project planners en wordt aangestuurd door de Lead PMO.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  17-01-2016 23:36
  Plaats
  ZOETERMEER

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-01-2016 09:43
  Plaats
  Bergen op Zoom

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-01-2016 12:57
  Plaats
  ROOSENDAAL

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten