Junior Functioneel Applicatiebeheerder Functioneel klantloket implementatie

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
14-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
334
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een:Junior Functioneel Applicatiebeheerder Functioneel klantloket implementatie

Jouw werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit het opzetten en inrichten van een ‘functioneel klantloket’ voor de eindgebruikers van de nieuwe systemen. Naast de inrichting van beheerprocessen (o.a. incident- en changemanagement) ga je vooral aan de slag met het opzetten van eindgebruikersdocumentatie (FAQ’s, best-practices) en de verschillende kanalen om de interactie met de eindgebruikers vorm te geven (via bijvoorbeeld het intranet, bijeenkomsten, etc.). Daarnaast krijg je een rol in de pilot voor het nieuwe huisvestingsconcept en dien je in staat te zijn om samen met alle stakeholders (zowel medewerkers en managers van Statistiek als ook medewerkers van ‘omringende’ divisies) spelregels op te stellen en draagvlak weet te organiseren (verbinder).
Functie-eisen

Je bent in staat je te verplaatsen in de context van de statistiekorganisatie en kunt complexe processen snel doorgronden. Je bent communicatief sterk en bent in staat om de communicatie met de eindgebruikers via verschillende kanalen op te zetten en in te richten.

 • Je hebt ervaring met het opzetten, inrichten en uitvoeren van communicatie-interventies binnen een groot implementatieprogramma op het grensvlak van IT en business

 • Je hebt ervaring met het opzetten en inrichten van eindgebruikers-interactie vanuit een functioneel beheer –rol.

 • Bij voorkeur een afgeronde studie HBO/WO op gebied van Communicatie en Organisatie

 • In staat is op een creatieve en opbouwende wijze collega’s ‘op te voeden’ op basis van eerder genoemde spelregels en oplossingen te (laten) verzinnen voor gesignaleerde knelpunten (oplossingsgericht)

 • Zelfstandig met weerstand om kan gaan

 • Kennis van ITIL en/of ASL is een pré

 • Je hebt een ‘can do’ - mentaliteit en bent een teamplayer.

Afdelingsprofiel
De divisie Statistiek beoogt de eigen toegevoegde waarde te vergroten door middel van het beter ontsluiten van data en aanbieden van moderne tooling, waarmee interne klantdivisies geavanceerde analyses kunnen uitvoeren. Om dit te kunnen realiseren bouwt Statistiek een nieuwe “fabriek”, met moderne machines en richt nieuwe statistiekprocessen in. De nieuwe statistiekfabriek en processen leveren wendbare en beheersbare gegevensverwerking, waardoor niet alleen de effectiviteit en efficiëntie van de Statistiekfunctie kan worden verhoogd, maar ook de effectiviteit van klantdivisies met betrekking tot data-analyse.

Locatie

Amsterdam

Uren

36

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

01-08-2016

Deadline

19-01-2016 13:00 Uur.

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  14-01-2016 14:15
  Plaats
  amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-01-2016 09:05
  Plaats
  Beek en Donk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten