Flexcoordinator KPN 11622

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
14-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam/Amersfoort
Reacties
2
Bekeken
837
Status
Gesloten
Referentie
KPN11622

Omschrijving

Welke talenten neem je mee

Je bent enthousiast, assertief en je legt gemakkelijk contact op basis van je uitstekende communicatieve vaardigheden;
Je beschikt over een uitstekend gevoel voor (verschillende) belangen, behoeften en krachtenvelden binnen een grote organisatie;
De competenties waar jij in uitblinkt zijn klantgerichtheid,  samenwerken, beïnvloeden, pro-activiteit en veranderend vermogen.
Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en 1 tot 5 jaar werkervaring in een commerciële rol (aan bureauzijde in werving en selectie of in corporate recruitment). Je bent sterk geïnteresseerd in de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.  

Wat bieden wij

Je komt te werken binnen een jonge dynamische afdeling waar persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk is. Wij werken zeer intensief samen en gebruiken de Wow methodiek en leren hierdoor hoe wij het steeds beter kunnen doen. KPN FlexConnect geeft jou door middel van de manier waarop wij werken de kans om te excelleren in jouw talenten.

Overig

Het geniet de voorkeur als je een gerichte Human Resource (HR) opleiding hebt gevolgd, maar is geen vereiste. Verder heb je een goede branchekennis van de flexibele arbeidsmarkt. Ervaring aan bureauzijde in werving en selectie of in corporate recruitment is een sterke pre.
De locaties van waar vandaan wij werken zijn Groningen, Enschede, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Jouw standplaats zal Amsterdam zijn.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  15-01-2016 09:28
  Plaats
  Purmerend

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-01-2016 12:55
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten