Test Analist - web based testing/testautomatisering

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
15-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
19
Status
Gesloten
Referentie
0114-avl-4

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Let op: voor deze aanvraag gelden bijzondere voorwaarden en BYOD (Bring Your Own Device). Alle externen moeten hun eigen laptop meenemen.

Inhoud van de functie (Doelstelling van de functie/ omgeving waar de kandidaat komt te werken)

Betreft een senior tester functie in het programma Online Transacties. Binnen dit programma wordt de Online transactiebankieren functionaliteit voor Rabobank ontwikkeld voor zowel Particulieren als Zakelijke klanten van de Rabobank. De dynamiek valt samen te vatten in het credo ""Allways On / Allways Change"", wat de uitdaging van 24/7 dienstverlening in combinatie met grote ontwikkelambities ten behoeve van de klanten van Rabobank goed samenvat.

Verschillende voor de bank essentiele veranderingen moeten de komende jaren gestalte gegeven worden. Zo wordt met de introductie van Grootzakelijke klanten op het huidige Rabobank Internetbankierplatform in korte tijd veel nieuwe functionaliteit ontwikkeld voor deze doelgroep. Dit platform bestaat uit een front- en backend systeem, met daarachter een complex landschap aan verschillende systemen in de keten. Testen in een dergelijke complexe omgeving vraagt daarom veel van iemand, een uitdagende klus.

Wat voor type persoon wordt gezocht (competenties)
In deze rol wordt een teamplayer gezocht, met goede sociale vaardigheden. Het betreffende team heeft behoefte aan een extra senior tester met veel ervaring in testautomatisering. Oftewel, iemand die snel ingewerkt kan worden binnen de Rabobank en vervolgens op hoog niveau kan acteren binnen het Agile Scrum team. Het team bestaat uit mensen in Nederland en teamleden in India, beide op het gebied van ontwikkeling en testen.

Harde functie eisen (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools)
Qua ervaring wordt gezocht naar iemand die ervaring heeft met uitvoering van web based testen, als ook kennis van -en ervaring met testautomatisering. Dit zou zich bij voorkeur o.a. moeten uiten in ervaring met de tools Selenium, Fitnesse, en bij voorkeur gedegen kennis van de tool Cucumber waar op wordt overgegaan binnen het programma. Gezien de samenstelling en werkwijze van het team is goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift een must alsmede ervaring met werken in een Agile Scrum team.

Pre's (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools)
Aanvullende wensen zijn ervaring met Jira, en ervaring met internetbankieren.

Start

eind januari

Eind

31 augusuts

Uren

36/week

Reactie deadline

17 januari 18.00

Indien u interesse hebt en meent te voldoen aan bovenstaande eisen dan ontvangen wij van u graag vóór de hierboven aangegeven deadline de volgende informatie:

  • CV (.word); uw cv is chronologisch en toegespitst op het project

  • Gerichte motivatie van maximaal 2000 tekens

  • Uurtarief inclusief kosten en ex BTW

  • Het aantal uren dat u minimaal en maximaal beschikbaar bent voor deze opdracht

  • Startdatum en eventuele vakantieplannen

Om te voorkomen dat u meerdere malen op dit project bij onze opdrachtgever wordt aangeboden verwachten wij van u exclusiviteit.
Het kan natuurlijk voorkomen dat wij u niet voorstellen op dit project; wij zullen u hierover altijd nader informeren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten