Testanalist Webbased Testen

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
14-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
442
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor jullie reacties. We hebben 1 kandidaat aangeboden bij onze klant. Deze kandidaat is inmiddels geinformeerd.


Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Testanalist Webbased Testen

Inhoud van de functie (Doelstelling van de functie/ omgeving waar de kandidaat komt te werken)Betreft een senior tester functie in het programma Online Transacties. Binnen dit programma wordt de Online transactiebankieren functionaliteit voor eindklant ontwikkeld voor zowel Particulieren als Zakelijke klanten van de eindklant. De dynamiek valt samen te vatten in het credo ""Allways On / Allways Change"", wat de uitdaging van 24/7 dienstverlening in combinatie met grote ontwikkelambities ten behoeve van de klanten goed samenvat. Verschillende voor de klant essentiele veranderingen moeten de komende jaren gestalte gegeven worden. Zo wordt met de introductie van grootzakelijke klanten op het huidige eindklant Internetbankierplatform in korte tijd veel nieuwe functionaliteit ontwikkeld voor deze doelgroep. Dit platform bestaat uit een front- en backend systeem, met daarachter een complex landschap aan verschillende systemen in de keten. Testen in een dergelijke complexe omgeving vraagt daarom veel van iemand, een uitdagende klus.

Wat voor type persoon wordt gezocht (competenties)
In deze rol wordt een teamplayer gezocht, met goede sociale vaardigheden. Het betreffende team heeft behoefte aan een extra senior tester met veel ervaring in testautomatisering. Oftewel, iemand die snel ingewerkt kan worden binnen en vervolgens op hoog niveau kan acteren binnen het Agile Scrum team. Het team bestaat uit mensen in Nederland en teamleden in India, beide op het gebied van ontwikkeling en testen.

Harde functie eisen (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools)
Qua ervaring wordt gezocht naar iemand die ervaring heeft met uitvoering van web based testen, als ook kennis van -en ervaring met testautomatisering. Dit zou zich bij voorkeur o.a. moeten uiten in ervaring met de tools Selenium, Fitnesse, en bij voorkeur gedegen kennis van de tool Cucumber waar op wordt overgegaan binnen het programma. Gezien de samenstelling en werkwijze van het team is goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift een must alsmede ervaring met werken in een Agile Scrum team.

Pre's (Methoden & technieken / Platformen en programmeertalen/ Tools)
Aanvullende wensen zijn ervaring met Jira, en ervaring met internetbankieren.

Locatie

Utrecht

Uren

40

Startdatum

25-01-2016

Einddatum

31-08-2016

Deadline

15-01-2016 om 15:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  14-01-2016 17:25
  Plaats
  Amsterdam en omgeving

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-01-2016 10:15
  Plaats
  Deventer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten