Coordinator Huisstijl en Traffic

Opdrachtgever
Yacht bv
Geplaatst op
14-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
732
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Bedankt voor uw reactie. De opdracht is inmiddels niet meer vacant.

Met vriendelijke groet,

Marieke


Omschrijving

Het Communicatie Service Centrum (CSC) is binnen de afdeling verantwoordelijk voor de productie van communicatiemiddelen- en diensten en publiekscontacten. Het team Huisstijl & Traffic bestaat uit 2 personen en is verantwoordelijk voor de huisstijl, campagnes, productiebegeleiding en verschillende media. Voor dit team zoeken zij vanwege zwangerschapsvervanging een enthousiaste huisstijl- en trafficcoördinator die ervaring heeft met mediacampagnes.

Als coordinator Huisstijl en traffic ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen over de huisstijl uit de organisatie. Je bent iemand met een oplossings- en servicegerichte houding die ervoor zorgt ervoor dat de aangereikte huisstijlrichtlijnen worden toegepast binnen de organisatie. Samen met je collega zorg je ervoor dat de informatie over de huisstijl toegankelijk, actueel en bruikbaar is. Je werkt nauw samen met professionele partners en bureaus, onderhoudt daarin de contacten. Je vraagt offertes aan, stuurt leveranciers aan en bij, toetst uitwerkingen aan de huisstijl en zorgt ervoor dat de leveranciers volgens de gestelde huisstijlcriteria werken. Kortom, je bent de spin in het web. Daarnaast speel je een belangrijke rol in realisatie van de mediacampagnes.

Functie-eisen

 • Je hebt een communicatieopleiding op hbo- of wo-niveau en hebt 3 tot 5 jaar
  werkervaring;

 • Kennis van de spoorsector is een vereiste;

 • Ervaring aan bureauzijde is een vereiste;

 • Je bent een creatieve meedenker;

 • Je kunt goed onder (soms hoge) druk werken en richt je werk efficiënt in;

 • Je hebt kennis van en ervaring met huisstijl en traffic;

 • Je bent een teamplayer.

Bedrijfsomschrijving
Communicatie verzorgt de in- en externe communicatie en draagt zo bij aan soepele interne en externe samenwerking en het versterken van de reputatie van de opdrachtgever in de samenleving.

Afdeling
De afdeling communicatie helpt de organisatie om zijn toegevoegde waarde voor de samenleving zichtbaar te maken en draagt bij aan het vergroten van de interne trots van medewerkers.
Daarnaast levert Communicatie een duidelijke bijdrage aan de strategische doelen. Behalve ondersteuning bij het breedst mogelijke scala aan communicatievragen, helpt de afdeling het management om sensitiever te worden voor signalen uit de samenleving. Ook leert Communicatie hen de sturingsmogelijkheden te benutten op het gebied van reputatie. Daarnaast spoort de afdeling reputatiekansen en -risico’s binnen en buiten het bedrijf op, om deze te vertalen naar mogelijke consequenties voor de reputatie.

6 maanden, standplaats Utrecht, ter vervanging van een zwangerschapsverlof en 32 uur in de week, startdatum 1 februari.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  18-01-2016 10:04
  Plaats
  Rozenburg ZH

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-01-2016 13:06
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten