Ervaren Java-ontwikkelaar Planon

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
15-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
160
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Ervaren Java-ontwikkelaar Planon (upgrade R11->R15)

Functieomschrijving
Als ervaren ontwikkelaar gebruik je jouw kennis en ervaring om het aangebrachte maatwerk in Java aan te passen. Dit maatwerk draait op dit moment als Solution Extension in planon R11, en dient zo aangepast te worden dat dit ongewijzigd dezelfde functionaliteit levert onder Planon R15. eindklant werkt hierbij met een OTAP inrichting. De aanpassingen worden aangebracht in de ontwikkelomgeving en getest in de ontwikkel en acceptatieomgeving.

Je werkt samen met de technisch beheerder die de regie voert, en andere (Planon) consultants die werkzaamheden verrichten voor het aanbrengen van de upgrade en/of de functionele configuratie aan Planon.

Bij (technische) problemen ben je in staat om (via raadpleging van je netwerk) naar oplossingen voor deze issues toe te werken.

Je draagt zorg voor de aanpassingen die nodig zijn in het aangebrachte maatwerk (in Java) dat op dit moment aanwezig is in R11 en weer operationeel dient te zijn in R15.

De daadwerkelijke inzet is deels afhankelijk van de activiteiten die in ditzelfde kader plaatsvinden. Mede door afhankelijkheden tussen deze activiteiten is het wenselijk dat de te besteden uren flexibel in te zetten en af te stemmen zijn.

Functie-eisen

  • Minimaal 4 jaar ervaring als ontwikkelaar/beheerder van Java voor Solutions Extenstions van Planon.

  • Goede communicatie- en schrijfvaardigheden in Nederlands en Engels

  • Enthousiaste en pro-actieve werkhouding

Kennis van en ervaring met

  • Planon R11

  • Planon R15

  • Maatwerk aanpassingen in Planon

  • Kennis van de Planon inrichting bij eindklant is een duidelijke pré.

  • Ervaring met technische Planon upgrades bij eindklant is een duidelijke pré.

  • Ervaring met Planon maatwerk van eindklant is een duidelijke pré.

Afdelingsprofiel
De afdeling ICT ondersteunt de interne klant met een betrouwbare ICT oplossing én door de klantvraag centraal te stellen. Kernwoorden die de sfeer binnen afdeling ICT typeren zijn: informeel, collegiaal, resultaatgericht, planmatig en gevoel voor kwaliteit. Het ICT - management vindt het belangrijk dat medewerkers zich continue blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk vlak als vakgebied en biedt hiervoor voldoende mogelijkheden. De afdeling telt circa 200 medewerkers. Door standaardisering werken we aan optimale efficiëntie en gebruikersvriendelijkheid. We werken volgens zakelijke afspraken met onze klanten en komen deze na.

Locatie

Amsterdam

percentage

60%

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

01-03-2016

Deadline

18-01-2016 om 17:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten