Projectmanager Uitvoering

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
16-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
0
Bekeken
18
Status
Gesloten
Referentie
BCFT561

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
De gemeente Zoetermeer is een toekomstgerichte organisatie, waarin de mens centraal staat. ‘Samenwerken, daadkracht en vertrouwen’ staan daarbij hoog in het vaandel. Dat betekent dat we met het bestuur, de medewerkers, de inwoners en onze netwerkpartners werken aan het realiseren van het beste resultaat voor de stad Zoetermeer. In onze organisatie werken we intensief samen met onze collega’s over de grenzen van afdelingen heen, en met onze externe partners in de samenleving. Een breed Managementteam, waarin alle afdelingen zijn vertegenwoordigd, stuurt de organisatie aan. Op deze manier zijn we in staat snel en flexibel te blijven inspelen op de veranderingen in de wereld om ons heen.

Het Vastgoedbedrijf van de gemeente Zoetermeer beheert de totale vastgoedportefeuille van de gemeente, bestaande uit 260 objecten. Het Vastgoedbedrijf zorgt voor realisatie van een optimaal maatschappelijk en financieel rendement van het vastgoed.
Een tweede kerntaak is de exploitatie van de portefeuille. Belangrijk hierbij is het zo optimaal mogelijk matchen van vraag en aanbod van vastgoed en daarmee het leveren van adequate huisvesting en dienstverlening aan doelgroepen.
Op jaarbasis maken zo’n 700 maatschappelijke organisaties, instellingen en verenigingen gebruik van het vastgoed. De portefeuille is zeer divers en bevat onder meer schoolgebouwen, kantoren, musea, bibliotheken, sportcomplexen en zwembaden.
Daarenboven is het Vastgoedbedrijf verantwoordelijk voor het administratieve, juridische en technische beheer van de vastgoedportefeuille en beheert en onderhoudt het Vastgoedbedrijf circa 150 pompen en gemalen voor de waterhuishouding van schoon-en vuilwater in de stad.

Team Vastgoedontwikkeling
Doel: Adviseren over en realiseren van vastgoed (her)ontwikkelingsprojecten die een bijdrage leveren aan de maatschappelijke en ruimtelijke ontwikkelingen van de gemeente Zoetermeer.

Het team Vastgoedontwikkeling verzorgt de projectontwikkeling en bouwprojectmanagement en is verantwoordelijk voor de realisatie van (her)ontwikkelingsprojecten. Verder zorgt het team voor de aanbesteding bij en contracteren van marktpartijen. Door projectontwikkeling en bouwmanagement samen te brengen in één unit wordt ontwikkelexpertise gebundeld en zijn de lijnen in het ontwikkelproces kort. De komende jaren ligt het accent op het bedenken en ontwikkelen van innovatieve gebouwconcepten.

De vacature betreft het Project, -proces en bouwprojectmanagement inzake de vernieuwing van de Ambtelijke huisvesting van de gemeente Zoetermeer

Opdracht
Verricht project management op basis van GROTIK principe;
Functioneert als proactieve sparringpartner voor de aannemer;
Behartigt de belangen van de opdrachtgever;
Beheerst het project op basis van de GROTIK-beheerkaders;
Beheert en archiveert alle relevante projectdata;
Houdt met een helicopterview overzicht over het project en verbindt de diverse gebruiks-, werk-, projectgroepen, deelprojectleiders, interne en externe adviseurs;
Functioneert als “spin in het web”
Werkt nauw samen met en legt verantwoording af aan de teammanager Vastgoedontwikkeling en de diverse projectteams.

Gunningscriteria (weging)
Afgeronde HBO opleiding Bouwkunde/Installatietechniek en actuele kennis van relevante wetgeving waaronder Bouwbesluit, Bouwrecht (20%)
Minimaal 5 jaar ervaring met complexe binnenstedelijke bouwprojecten tussen 2.500 en 15.000 m² omvang (25%)
Recente, aantoonbaar ervaring met design & build (10%)
Recente, aantoonbare ervaring met engineering & construct-projecten (10%)
Recente, aantoonbare ervaring met UAV-gc -contracten (10%)
Recente, aantoonbare ervaring met complexe projectorganisaties, intern en extern. (25%)

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 5 referenties van renovatieprojecten in een binnenstedelijke omgeving.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: 4 à 5 dagen per week, flexibel in te vullen.

1 jaar
Optie tot verlenging
Mogelijk maar nog niet bekend.
Uren per week
32 uur
Aanvang
Z.s.m.
Opleidingsniveau
HBO+
Regio
Zuid-Holland
Verloopt op
woensdag 27 januari 2016 om 09:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten