Handhaver Bodem

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
16-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Gouda
Reacties
0
Bekeken
111
Status
Gesloten
Referentie
BCSMS16564

Omschrijving

De functie
Je gaat aan de slag bij de vakgroep Bodem & Archeologie die bestaat uit ruim 20 medewerkers. De vakgroep Bodem heeft veel kennis en kwaliteit in huis en neemt binnen de overheidswereld een vooraanstaande positie in. Zo is de vakgroep koploper bij het implementeren van het Besluit bodemkwaliteit, het gebruik van bodem bij ruimtelijke ontwikkelingen en de handhaving van grondstromen binnen de regio. Als Handhaver Bodem word je belast met het toezicht en de handhaving van grondstromen die in het kader van het Besluit bodemkwaliteit (BBK) toegepast worden in de regio alsmede handhavende taken in het kader van de Wet Bodembescherming (WBB).

Wat verwachten wij

Je hebt een HBO-opleiding afgerond, waarin het vakgebied bodem onderdeel was en je hebt minimaal 5 jaar ervaring met handhaving in het bodemwerkveld. In ieder geval BBK, doch grote voorkeur heeft het als je zowel ervaring hebt met BBK als WBB. Kennis van bodeminformatiesystemen en geografische informatiesystemen is een pré, maar niet strikt noodzakelijk. Als handhaver treed je, waar nodig, op. Doorpakken op dossiers is je niet vreemd.
Je bent is staat om zelfstandig te werken en door je ervaring kun je makkelijk opstarten zonder al te veel inwerktijd. Je hebt een klantgerichte houding, kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren, hebt een praktische en flexibele werkinstelling en bent in bezit van rijbewijs B.

CV eisen Cv zonder referentie
Omschrijving Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en in Word of PDF-formaat van maximaal 5 pagina's A4.

In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum van de werkzaamheden en aantal gewerkte uren per week te zijn vermeld.
Indien deze informatie ontbreekt, behoudt de Inhuurdesk zich het recht de aanbieding ter zijde te leggen.

Aanvraag selectiecriteria
Minimaal afgeronde HBO opleiding met bodem als onderdeel.
Minimaal 5 jaar recente ervaring als handhaver Bodem (Wbb e/o BBK) (MUST)
Kennis van bodeminformatiesystemen (bijv. Nazca).
Kennis van geografische informatiesystemen bv geoweb en GIS.
Ervaring met Squit of vergelijkbare workflowsystemen. Dit dient duidelijk in het cv aangegeven te worden.
In bezit van rijbewijs B. Dit dient duidelijk in het cv aangegeven te zijn.(MUST)
Flexibel inzetbaar over meerdere dagen in de week indien het werk daar om vraagt. Het aantal uur per week is minimaal 16 met uitloop naar 24 uur per week.
Bereid meer uren te werken bij incidentele pieken.

Startdatum 8-2-2016
Einddatum 1-7-2016
Optie tot verlenging ja
Aantal uur per week 16

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten