Consulent Werk (begeleider op werkplek)

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
16-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Leidschendam-Voorburg
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten
Referentie
BCFT562

Omschrijving

Organisatie
Gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkelt naar een regie-organisatie. Veel van de taken die we nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of we doen ze samen met andere gemeenten. Als gemeente gaan we dit jaar vorm geven aan het nieuwe werken. We hebben geen vaste werkplekken meer, zijn zo goed als papierloos, we mailen veel minder en zoeken bewust de verbinding met elkaar. Dat doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Opdracht
De gemeente Leidschendam-Voorburg koopt re-integratie-/arbeidsontwikkelingstrajecten in bij externe partijen(opdrachtnemers). Op de werklocaties van deze externe partijen worden de werkzoekenden ontwikkeld in hun werknemersvaardigheden, waarbij motivatie en werktempo belangrijke onderdelen zijn. De werkbegeleiding wordt verzorgd door de opdrachtnemer en de begeleiding naar een reguliere werkplek op de arbeidsmarkt wordt gedaan door de consulent werk van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Taken van de consulent werk zijn o.a.:

Het vergroten van de zelfredzaamheid van de werkzoekenden.
Het formuleren van individuele en realistische doelstellingen voor de werkzoekenden bij aanvang van het re-integratie-/arbeidsontwikkelingstraject.
Het begeleiden van de werkzoekenden naar een reguliere werkplek.
De voortgang van het re-integratie-/arbeidsontwikkelingstraject vastleggen in rapportages en communiceren met alle betrokken partijen.. De administratieve afhandeling in GWS4all is hierbij erg belangrijk.
Het individueel en groepsgewijs trainen en begeleiden van doelgroepen die onder de Participatiewet vallen.
Handhaven bij ongewenst gedrag.

De kandidaat dient over de volgende werkervaring te beschikken

Je hebt aantoonbare ervaring met re-integratie van werkzoekenden.
Je hebt kennis van de Participatiewet en kunt dit toepassen in de praktijk.
Kennis van GWS4all.
Je bent fraudealert, flexibel, creatief, doortastend, stressbestendig en resultaatgericht.
Je bent een teamplayer, waarbij hostmanship zeer belangrijk is.
Knock-out criteria / eisen

Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau.
In het bezit zijn van een rijbewijs en een eigen auto en deze ook dagelijks beschikbaar hebben voor vervoer tussen de verschillende locaties.
Inzetbaar per 1 februari
‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop.
Indien niet aan bovenstaande functie-eisen wordt voldaan, dan komt de sollicitant niet in aanmerking voor deze functie.

Gunningscriteria (weging)

Minimaal 2 jaar gedurende de laatste 3 jaar werkervaring hebben met het uitplaatsen en begeleiden van de doelgroep werkzoekenden met een Participatiewet-uitkering (40%).
Minimaal 2 jaar gedurende de laatste 3 jaar werkervaring hebben met het geven van individuele begeleiding en groepstrainingen (30%).
In 2015 gewerkt hebben met GWS4all (30%).

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten