Specialist Jeugdhulp

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
16-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Bussum
Reacties
0
Bekeken
44
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Organisatie
Wijzer is de uitvoeringsdienst Sociaal Domein voor de gemeente Gooise Meren.

Opdracht
Wijzer is op zoek naar een Consulent Specialist Jeugdhulp voor 24 tot 36 uur per week. Tot de werkzaamheden behoren de onderstaande zaken:

Je voert een vraaggestuurd gesprek en verkent breed de levensdomeinen van de klant;
Je biedt op het vakgebied specifieke informatie, advies en ondersteuning;
Je voert een breed onderzoek en levert een plan van aanpak op voor en met de klant. In het plan van aanpak is beschreven wat de inwoner van de gemeente kan verwachten en wat de gemeente verwacht van de inwoner en zijn/haar omgeving;
Je bent in staat belemmeringen om te buigen naar mogelijkheden en samen met de klant een realistisch en haalbaar plan op te stellen;
Je hebt regie over het plan van aanpak en monitort en evalueert de resultaten van het proces;
Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep.

Profiel
Voor de functie van consulent vraagverheldering specialisatie jeugdhulp verwachten wij HBO werk- en denkniveau aangevuld met vakspecialistische opleidingen en relevante werkervaring. Je beschikt over een relevante achtergrond en je hebt ervaring met GGZ. Je hebt een kennis van de relevante wetten (kennis van de Algemene Wet Bestuursrecht, van zorgvoorzieningen en actuele kennis jeugdzorg, privacy regels) en van lokale beleidskaders en rijksregelingen. Kennis van de sociale kaart, adequate hulpverlening, vormen van ondersteuning en producten zodat maatwerk geleverd kan worden, is een pre.

Je bent creatief, resultaatgericht, tactvol met overredingskracht. Je bent in staat om snelle en gedegen diagnoses te maken en te vertalen naar een plan. Je werkt vooral in teamverband, maar bent verantwoordelijk voor je eigen resultaten. Je kunt duidelijk en ter zake rapporteren. Je hebt ervaring met het organiseren van netwerkgesprekken.

Start opdracht

z.s.m.

Eind opdracht

na 2 maanden, mogelijk verlenging

Uren per week

24

Reageren kan tot 18-1 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten