Projectmedewerker

Intermediair
IP Staffing
Geplaatst op
15-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
52
Op locatie
Den Haag
Reacties
5
Bekeken
1310
Status
Gesloten
Referentie
92160014

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Voor deze opdracht hebben wij maar 1 kandidaat mogen voorstellen. De kandidaat die wij geselecteerd hebben, heeft ruime ervaring in projectmanagement en binnen de gemeentelijke markt.

Graag houden wij uw gegevens in ons bestand voor mogelijke toekomstige opdrachten.


Omschrijving

Voor het team GEMMA is opdrachtgever op zoek naar een projectmedewerker die ervaring heeft met projectondersteuning en bij voorkeur interesse heeft in gemeentelijke ICT-architectuur, standaardisatie en informatiemanagement in den brede.
De projectmedewerker richt zich op beleidsondersteunende en procesinhoudelijke taken ten behoeve van he gehele GEMMA portfolio. Daarnaast inhoudelijke, secretariële en administratieve ondersteuning ten behoeve van diverse werkgroepen die vanuit het portfolio worden georganiseerd. Je organiseert bijeenkomsten en draagt zorg voor het organiseren van de agenda en bijbehorende stukken, de notulen en de opvolging van gemaakte afspraken. Je bent de spin in het web van het team. Je weet intern de juiste personen te vinden en maakt gebruik van de kennis en kunde van je collega’s met diepgaande kennis van technologische en architectuurkennis voor het beantwoorden van vragen.

De projectmedewerker werkt daarnaast mee aan het beheren, ontwikkelen en implementeren van ondersteunende producten voor gemeenten. Ook stuur je op het actueel houden van de informatie op het kennissysteem www.gemmaonline.nl, modereer je diverse discussiefora en draag je bij aan het beheer over de ondersteunende applicaties. Hierbij moet je denken aan gebruikersbeheer en gebruikersondersteuning.
Verantwoordelijkheden en resultaatgebieden
 Organiseert en ondersteunt bij overleggen en bijeenkomsten;
 Faciliteert afstemming binnen de afdeling;
 Geeft (in)zicht in samenhang van de afdelingsactiviteiten;
 Ondersteunt het relatiebeheer met gemeenten en leveranciers;
 Draagt mede zorg voor goede afstemming met in- en externe deelnemers aan de overlegstructuren;
 Organiseert de algemene administratie van het portfolio;
 Voert mede het beheer uit van de wiki (kennissysteem www.gemmaonline.nl), het forum en andere instrumenten binnen het portfolio (zoals Softwarecatalogus en StUF testplatform) en draagt bij aan het actueel houden van de inhoud;
 Zorgt mede voor succesvolle ondersteuning van gemeenten op het gebied van architectuur o.a. door proactieve signalering van behoefte van gemeenten/leveranciers en doorgeven van die signalen aan GEMMA experts en adviseurs;
 Zorgt in voorkomende gevallen voor opvang bij de algemene projectondersteuning op verschillende onderdelen van opdrachtgever zoals de IBD;
 Draagt in overleg met de portfoliomanager GEMMA en collega ondersteuners bij aan het verder professionaliseren van de ondersteuning, de werkverdeling en het beleggen daarvan.

Kennis- en ervaringsvereisten
 HBO denk- en werkniveau;
 Kennis van en ervaring met beleidsondersteunende taken is een must;
 Kennis van en ervaring met projectondersteuning in een ICT georiënteerde omgeving is een must;
 Secretariële ervaring is een must;
 In staat om vanuit de affiniteit met de inhoud van overleggroepen de agenda en actiepunten te bewaken en te volgen;
 Gevoel voor de maatschappelijke en bestuurlijke omgeving van gemeenten in het algemeen en specifiek op informatievoorziening en architectuur;
 Inzicht in de problematiek van de gemeentelijke praktijk als het gaat om complexiteit van informatie-architectuur en -beveiliging is een pre;
 Kennis van en ervaring met de gemeentelijke markt van ICT-leveranciers en de gemeentelijke applicaties en diensten is een pre;
 Kennis in het uitvoeren van functionele applicatiebeheertaken is een pre.

Competenties en eigenschappen
 Teamspeler;
 Proactief;
 Nauwkeurig;
 Dienstverlenend;
 Communicatief;
 Maakt zich nieuwe/complexe onderwerpen snel eigen;
 Verbindend;
 Zelfstandig;
 Flexibel.

Uurtarief tussen € 49 en € 53 incl. reiskosten, exclusief BTW. Tarief wordt bepaald aan de hand van kennis en vaardigheden.

Procedure
Na onze selectie en voorstellen bij opdrachtgever, worden maximaal drie kandidaten uitgenodigd voor een gesprek op woensdag 27 januari 2016, tussen 8:30 en 11:00 uur. Op basis van die gesprekken wordt een kandidaat geselecteerd voor een (eventueel) tweede gesprek.

Reageren?
Graag zien wij je cv en motivatie, beiden gericht op de aanvraag, uiterlijk donderdag 21 januari 10.00 uur tegemoet. (zonder motivatie kunnen wij niet voorstellen)

Het betreft een tijdelijke functie voor 36 uur per week, voor de periode van 1 februari tot en met 30 april 2016 (met een mogelijkheid tot verlenging, telkens voor een periode van drie maanden). Deze opdracht is bij gebleken geschiktheid minimaal tot eind 2016.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  17-01-2016 21:14
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-01-2016 13:01
  Plaats
  Vleuten

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-01-2016 13:31
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-01-2016 19:24
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  03-02-2016 22:00
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten