Hydroloog senior

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
17-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Venlo
Reacties
0
Bekeken
497
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Het waterschap Peel en Maasvallei is verantwoordelijk voor het waterbeheer in het werkgebied Noord en Midden Limburg. Het waterschap zorgt voor de veiligheid achter de dijken, de waterhuishouding en schoon oppervlakte water. De primaire, besturende en ondersteunende processen van het waterschap zijn ondergebracht in de (vijf) programma's Waterkering, Watersysteem, Vergunningen en Handhaving, Bestuur, Communicatie en Veiligheid en Bedrijfsvoering. Het proces Watersystembeheer is opgebouwd uit de drie deelprocessen Planvorming, Trend & Toestand analyse en Uitvoering.

Als senior voer je regie op de strategische kennisontwikkeling op het gebied van hydrologie, nodig voor de realisatie van het Waterbeheerplan.

Naast het oplossen van complexere hydrologische vraagstukken en het rapporteren daarover, heb je specifiek voor het deelproces Peilbeheer de functie van deelproceshouder. Dat wil zeggen dat je de procesgang van beleid-uitvoering-monitoring-bijsturing volgt en waar nodig/mogelijk optimaliseert.

Kandidaat-omschrijving
Jouw kennis van de hydrologie en van de ontwikkelingen op dat vakgebied stellen jou in staat onderzoek te initiëren en uit te voeren ten behoeve van de beleidsontwikkeling. In nauwe samenwerking met de beleidsverantwoordelijken binnen het waterschap adviseer je het bestuur bij complexe besluitvormingsprocessen op het gebied van beleid en onderzoek.

Daarnaast ben je vanuit een eigen visie medeverantwoordelijk voor het kennisdomein hydrologie binnen waterschap Peel en Maasvallei. Vanuit je vakdeskundigheid ben je eerste aanspreekpunt voor medewerkers en je ondersteunt hen inhoudelijk bij hun kennisvragen.
Je bent iemand die gemakkelijk initiatieven neemt en deze op natuurlijke wijze op alle niveaus van de organisatie bespreekbaar maakt. Met jouw passie voor de hydrologie weet je de directe collega’s, maar ook anderen in de organisatie, met inhoudelijke argumenten en houding te overtuigen, ook als de mogelijke consequenties voor organisatie en omgeving moeilijk voorspelbaar zijn. Je volhardt wanneer zich hindernissen voordoen en anticipeert op deze weerstanden om het uiteindelijke doel te bereiken.

Eisen
Werkervaring
Op CV aantoonbaar in de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar werkervaring als (project)hydroloog. Dit moet duidelijk uit het CV blijken.
Op CV aantoonbaar in de afgelopen 7 jaar minimaal 4 jaar ervaring in het doorrekenen en adviseren over effecten van maatregelen aan het watersysteem. Dit moet duidelijk uit het CV blijken.
Op CV aantoonbaar in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar werkervaring met het toepassen van het Sobek model.
Op CV aantoonbaar werkervaring met hydrologische besluitvormingsprocessen op het gebied van beleid en onderzoek.

Start opdracht

8-2-2016

Eind opdracht

1-1-2017 optie tot verlenging 4 keer 3mnd.

Uren per week

24

Reageren kan tot 25-1-2016 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten