Opdrachtgever
The New Assistant
Geplaatst op
18-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
905
Status
Gesloten
Referentie
Secretaresse

Omschrijving

The New Assistant is een unieke formule die een verbinding legt tussen online secretariële ondersteuning en receptiebezetting. Waarbij het uitgangspunt is elkaar te versterken op het gebied van opdrachten, optimale serviceverlening en waarbij de kreet ‘Delen = Vermenigvuldigen’ leidend is.

Zij zoekt (samenwerkende) freelance secretaresses die zich onder de organisatie van The New Assistant willen vestigen in een bedrijfsverzamelgebouw op een eersteklas locatie in Amsterdam, naast het bekende Prins Bernhardplein en op loopafstand van het Amstelstation en in dit pand de receptie willen verzorgen.

Voor dit pand zijn wij op zoek naar ervaren secretaresses met een frisse representatieve uitstraling die zich in het pand willen vestigen en een fulltime bezetting (50 uur per week) van de receptie kunnen garanderen. The New Assistant wil het secretaressecollectief inschakelen voor diverse receptiewerkzaamheden:

  • Het ontvangen van huurders en bezoekers

  • Het beheren van de locatie (parkeerplaatsen, facility management e.d.)

  • Het fungeren als eerste aanspreekpunt voor diverse zaken in en om het pand

  • Het uitvoeren van diverse administratieve taken ten behoeve van de receptie

  • Het telefonisch ondersteunen binnen het team van The New Assistant (vice versa)

De openingstijden van het pand zijn van 08:00 tot 18:00 uur. De bovenvermelde werkzaamheden vinden verspreid over de gehele dag plaats, maar zullen geen 50 uur per week in beslag nemen.

Hierdoor biedt The New Assistant je de mogelijkheid deze receptie als een eigen kantoor te zien, waarbij je je zowel kunt richten op de receptiewerkzaamheden alswel op je eigen klanten. Daarnaast heb je binnen deze constructie ook de mogelijkheid om jouw diensten aan te bieden aan de huurders in het pand. Dit kan een basis zijn voor verdere groei. Wij vragen dan ook geen tarief per uur, maar bieden je een vast bedrag per maand voor de bezetting van de receptie.

Als je interesse hebt, geef dan aan

  1. Met hoeveel secretaresses jullie zijn

  2. Waarom jullie denken aan het gevraagde profiel te voldoen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten