TOSCA specialist tester

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
18-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Groningen
Reacties
0
Bekeken
219
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

TOSCA specialist tester

De klant maakt gebruik van TOSCA voor het automatisch testen van nieuwe functionaliteit en het uitvoeren van regressietesten voor de twee primaire IT systement. Voor het inrichten van een nieuwe XDM (java) applicatie is de klant op zoek naar een ervaren TOSCA specialist die zelfstandig kan werken aan het inrichten van de TOSCA omgeving, testcases definiƫren in TOSCA.

  • Kandidaat moet ruime kennis hebben van Tosca tooling (senior/medior nivo)

  • Kandidaat moet ruime ervaring hebben met Tosca implementaties

  • Kandidaat moet testcases definiĆ«ren tbv de kritische netwerkapplicaties XDM en OCCS. Ergo het configureren van velden in de TOSCA Tooling tbv het geautomatiseerd testen. Hij/zij hoeft dus geen verstand te hebben van XDM en OCCS

  • Testcases zitten op het functionele vlak.

  • Klant werkt al 2 jaar met Tosca en dat bevalt erg goed.

  • Devops: Atos begeleidt het Devops implementatietraject. Per 1 februari is de start (big bang). Er zullen drie teams worden gevormd. De Tosca specialist zal geen onderdeel uitmaken van de Devops teams, maar hij/zij zal als vraagbaak gebruikt worden door de Devops teamleden. Kennis van en ervaring met Devops is een pre.

  • De Tosca specialist moet in korte tijd het geautomatiseerd testen tbv XDM en OCCS in de steigers zetten (1 maand). Daarna zal kennisoverdracht naar de teamleden in de devops teams gefaseerd plaatsvinden.

Standplaats

Groningen

Inzetperiode

3 maanden tot een jaar

Uren

32-40 uur

Woonachtig in het Noorden is een pre

Deadline: dinsdag 19 januari om 12.00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten