Projectmedewerker Interne Communicatie

Freelancer
Jeremy Muller
Geplaatst op
19-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
18
Status
Gesloten
Referentie
Projectmedewerker Interne Commun

Omschrijving

Opdracht

De afdeling helpen om draagvlak te krijgen voor de veranderingen van de dienstverlening, zoals het sourcingstraject maar ook nieuw ontwikkelde applicaties. Tevens zoekt de afdeling een medewerker die in staat is nieuwe producten of diensten (bv Big Data) interessant te maken voor de interne business.

Eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (Communicatie / Media / Marketing of vergelijkbare) , bij voorkeur een specialisatie Redactie, Media en Productie of Media, Informatie, Communicatie en Vormgeving.

  • Je hebt minimaal anderhalf jaar ervaring (opgedaan in de periode 2013-2015) met interne communicatie en inzet van moderne (sociale) media/nieuwe media in verandertrajecten, bij voorkeur minimaal 6 maanden bij een overheidsorganisatie;

  • Je bent in staat drie (3) recente communicatie opdrachten te beschrijven (uit de periode 2013-2015) die naar tevredenheid van de opdrachtgever zijn gerealiseerd met zijn/haar communicatieproduct.

  • Je bent in staat snel te schakelen. Hierbij kun je aantonen dat je snel een verandering in de werkwijze kunt vertalen in begrijpelijke taal en vormgeving voor de eindgebruikers.

Daarnaast maak je makkelijk contact, kun je goed luisteren, begrijpen en druk je je goed uit. Je verplaatst je makkelijk in gebruikers die andere werkwijzen gaan adopteren en bent in staat deze via verschillende (sociale) media te bereiken en te beinvloeden met beeld en tekst. Je brengt de communicatieboodschap terug tot de essentie en zorgt voor gemeenschappelijk draagvlak voor de boodschap. Je vertaalt de doelen van een project of programma naar de impact voor betrokkenen ter informatie maar ook instructie of uitleg. Je bent creatief en planmatig.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten