Teamleider bijzonder beheer

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
18-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
6
Bekeken
1022
Status
Gesloten
Referentie
30160077

Omschrijving

Teamleider Bijzonder Beheer

Startdatum

per 1 maart 2016

Duur

tot 31 juli 2016

Aantal uren

40 per week

Tariefindicatie

max. € 70,- (inclusief reiskosten, parkeergeld etc., exclusief BTW)

OPM: Er zal bij de klant geen parkeerplaatst aanwezig zijn. Je dient rekening te houden dat er in de omgeving geparkeerd dient te worden.

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke invulling van Teamleider Bijzonder Beheer bij de klant.

Wat zoeken wij

Een ervaren teamleider die de ontwikkeling van medewerkers belangrijk vindt.
Van hieruit medewerkers ook feedback geeft en aanspreekt op eventueel onwenselijk gedrag.
Vertrouwen en verantwoordelijk geeft aan de medewerkers en hen stimuleert zelf proactief met verbetervoorstellen te komen.

Missie Transportomzet

“Zorgdragen voor een volledige transportomzet door het voorkomen van afsluiten en onze klanten te voorzien van een juiste en tijdige factuur.”

De Teamleider is verantwoordelijk voor de volgende diensten

 • Voorkomen afsluiting bij klant

Vanuit het principe dat er geen transportkosten in rekening kunnen worden gebracht als er geen leveringscontract is, is de afdeling Transportomzet ook verantwoordelijk voor de dienst “voorkomen afsluiting bij klant”.
Doel is een leverancierloze klant zo snel mogelijk te bewegen tot het weer nemen van een leverancier of een meetverantwoordelijke in geval van grootverbruik, ter voorkoming kosten afsluiten en netverlies. Betreft jaarlijkse instroom van zo'n 1.200 contractloze locaties grootverbruik en 140.000 contractloze locaties kleinverbruik, waarvan er 6000 onvrijwillig worden afgesloten en de overige opnieuw worden ingehuisd met een leverancier.
Hiermee beperken we het administratieve netverlies tot 3,1 mln per jaar.

 • In- en Uitgeschakelde bestaande aansluiting

Transportomzet is verantwoordelijk voor deze dienst, vanuit het principe dat een juiste vastlegging van de status van de bestaande aansluiting leidt tot juiste doorbelasting van transportkosten. Het betreft hier een jaarlijks aantal van zo’n 9.000 aansluitingen. Hiermee wordt ca € 1 miljoen opbrengsten aan in- en uitschakelkosten per jaar gerealiseerd.

Het team

 • 20,1 FTE

 • Back office medewerker 3 en 5

Binnen het team vinden de volgende activiteiten plaats

Hoofddoel van het team Bijzonder Beheer is zorgen voor het zoveel mogelijk beperken van het aantal contractloze aansluitingen als gevolg van een EOS en het definitief oplossen van contractloze locaties die niet in het reguliere proces bij Contractloos konden worden opgelost.
Alle contractloze bijzondere aansluitingen kleinverbruik worden direct door Bijzonder Beheer opgepakt (denk aan bijv. rioolgemalen).

Het team Bijzonder Beheer voert de volgende activiteiten uit

 • End Of Supply (EOS): in dit proces ontstaat er contractloosheid op een aansluiting omdat de leverancier het contract met de klant heeft opgezegd (veelal is de reden wanbetaling). De instroom aan EOS bedraagt voor kleinverbruik op jaarbasis ruim 37.000 adressen, waarbij één adres meerdere aansluitingen kan hebben (2014).

 • CLA: de controle op contractloze aansluitingen waarbij de meter (volgens het C-AR) uit bedrijf staat. Deze populatie bevat momenteel ruim 45.000 adressen.

 • Gemeentelijke aansluitingen: contractloze aansluitingen waar een gemeente voor verantwoordelijk is (ruim 750 adressen).

 • DWP (Deurwaardersproces): om aansluitingen alsnog af te kunnen sluiten als een klant weigert een leveringscontract aan te gaan met een leverancier is de klant genoodzaakt een gerechtelijke procedure te starten om binnenshuis af te sluiten. Na aanbesteding worden voor de uitvoering van dit proces minimaal 2 gerechtsdeurwaarders geselecteerd. Jaarlijks worden 8.500 zaken aan een gerechtsdeurwaarder overgedragen en ongeveer 900 locaties worden op basis van een gerechtelijk vonnis afgesloten. Het gaat hier niet om dossiers waar een hoofdsom gevorderd wordt, maar om het kunnen stoppen van de energieafname zonder leveringscontract.

 • Bijzondere contractloze aansluitingen (rioolgemalen, bouwaansluitingen etc.): deze aansluitingen vragen vaak wat meer speurwerk om opgelost te worden en afstemming met m.n. gemeenten.

 • Contractloos GV (incl. EOS): GV aansluitingen zonder leveringscontract (instroom 1.200/ jaar)

 • Facturatiestroom van afsluitkosten EOS: team Bijzonder Beheer krijgt als nieuwe verantwoordelijkheid het toezien op de maximalisatie van de omzet van deze factuurstroom (0,1 fte). Deze taak zal binnen de huidige formatie worden opgepakt.

Geinteresseerd? Reageer dan voor 20 janauri 2016 10:00 uur met je recente CV, motivatie (toegespitst op de aanvraag), beschikbaarheid en je uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


6 reacties

 • Datum
  18-01-2016 15:16
  Plaats
  Haarlem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-01-2016 15:44
  Plaats
  Nederhorst den Berg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-01-2016 11:44
  Plaats
  Oosterhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-01-2016 13:32
  Plaats
  Bennebroek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-01-2016 10:10
  Plaats
  Rhoon

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-02-2016 08:54
  Plaats
  zwaanshoek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten