Projectmanager reconstructies vrij verval riolering

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Breda
Reacties
0
Bekeken
424
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-3-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

20-1-2016 om 13:00 uur

Doel van de functie

Het leiden van bouw- en/of infrastructurele projecten in de Openbare Ruimte en in het maatschappelijk vastgoed van meervoudige aard en een hoog afbreukrisico en het leveren van een bijdrage aan de projectleiding.

Hoofdtaken functie

 Verantwoordelijk voor de projectbeheersing voor middelgrote en/of complexe projecten op gebied van Tijd, Geld, Kwaliteit, Informatie en Organisatie
 Verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van de eigen projecten binnen de gestelde kaders. Stuurt en coördineert grote en/of complexe projecten van Structuur Ontwerp (vastgoed) resp. Voorlopig Ontwerp (openbare ruimte) tot en met nazorgfase en treedt daarbij op als gedelegeerd opdrachtgever naar ontwerpende en uitvoerende partijen.
 Verantwoordelijk voor het inkopen van werken, leveringen en diensten binnen de goedgekeurde projectbudgetten en voor de uitvoering ervan
 Verantwoordelijk voor de realisatie van de eigen projecten binnen de projectbudgetten.
 Draagt zorg voor integrale afstemming van de producten en diensten.
 Werkt samen met de projectmanagers A en C.
 Adviseert over voornemens van in- en externen op het gebied van beleidsvoornemens en realisatie op het gebied van bouwkunde, civiele techniek, bouw- en infrastructurele processen en – management. (Openbare Ruimte en Maatschappelijk vastgoed)
 Verantwoordelijk voor het toetsen van voornemens van in- en externen op het gebied van bouwkunde, civiele techniek, aan gegeven kaders.
 Stelt collegeomslagen en preadviezen op

Bijzonder aandachtsgebied

 Heeft, afhankelijk van opleiding en ervaring een of meerdere eigen aandachtsgebied(-en) die met en ten behoeve van de afdeling worden gedeeld
 Signaleert, volgt en past nieuwe ontwikkelingen in ondermeer de markt, het vakgebied en de bestuurlijke omgeving toe
 Neemt indien nodig deel aan multidisciplinaire werkgroepen gemeente breed

Projectkenmerken

 Meervoudige functies; technisch complex; interne- en externe relaties: veelal vast/routinematig. Bestuurlijke complexiteit: gemiddeld
 Projectomvang tot ca. € 2.500.000,--; totale verantwoordelijkheid werkpakket ca. € 5.000.000,--

Functie eisen

HBO studierichting civiele techniek of bouwkunde.
Met minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied, waarvan 1 jaar projectmanagement, bij voorkeur als opdrachtgever in een gemeentelijke organisatie.

Competenties

Samenwerken
Resultaatgerichtheid
Klantgerichtheid
Plannen en Organiseren
Netwerken
Kwaliteitsgerichtheid
Onderhandelen
Probleemanalyse
Flexibel
Schriftelijke communicatie

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten