Tactisch Beheerder specialist

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
18-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Alkmaar
Reacties
0
Bekeken
457
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een

Tactisch Beheerder specialist

Heeft SharePoint geen geheimen voor jou? Wil je werken in een hecht team met veel contacten binnen en buiten de IT-organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou om onze afdeling te versterken! De afdeling Communiceren, Samenwerken & Integreren (beheert en ontwikkelt de SharePoint-omgevingen van Eindklant). De afdeling is multidisciplinair; dat wil zeggen dat technisch beheerders, ontwikkelaars en functionele specialisten in één team nauw met elkaar samenwerken om nieuwe wensen en wijzigingen succesvol te implementeren. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt en verder kijkt dan alleen je eigen verantwoordelijkheid en aandachtsgebied. We zijn op zoek naar een tactisch beheerder die mee kan werken in het technische beheerteam en tegelijkertijd de rol van Dienstbeheerder voor de SharePointomgevingen kan vervullen. In deze rol ben je ben je verantwoordelijk voor (het beheer van) de dienstverlening van jouw dienst en regisseur van de bijbehorende keten. Voor nieuwe dienstverlening op SharePoint ben je sparringpartner en bepaal jij de acceptatiecriteria. Voor collega's binnen en buiten de afdeling en de IT-organisatie ben jij het gezicht en het aanspreekpunt voor de dienst. Je draagt inhoudelijk bij aan het vormen van een duidelijke visie op jouw dienst en zorgt voor een efficiënte en gedocumenteerde dienst en hebt daarbij de focus op de klant en de kosten. Je bent technisch uitstekend onderlegd op het vakgebied van je dienst en kan klantwensen vertalen naar verbeteringen of standaarden binnen je dienst. Je taken bestaan uit: Het opstellen, actueel houden en uitvoeren van een jaarplan; Het onderhouden van contacten in en over de dienstketen (bijv. onderaannemers, leveranciers, SLM, Accountmanagement, Servicedesk IT); Het zorgdragen voor een maandelijkse dienstrapportage; Het zorgdragen voor goed problemmanagement op je dienst; Het communiceren en informeren van betrokkenen over je dienst; Het waarborgen van de continuïteit en de kwaliteit van de dienst. Het uitvoeren van het dagelijks operationeel technisch beheer van onze OTAP-omgevingen; Het uitvoeren van beschikbaarheids- en capaciteitsbeheer; Het zorgdragen voor inrichting, schaalbaarheid en veiligheid; Het volgen en uitvoeren van werkzaamheden m.b.v. incidentmanagement; Het signaleren, verhelpen en voorkomen van problemen; Het in beheer nemen van SharePointapplicaties o.b.v. acceptatiecriteria en non-funtional requirements; Het uitvoeren van het change- en releaseproces; Het onderhouden van de technische documentatie; Het participeren in SharePointprojecten.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding of hoger;

  • Minimaal vijf jaar ervaring in het beheren, onderhouden en monitoren van SharePointomgevingen voor intranet- en businesstoepassingen;

  • Kennis van en ervaring met SharePoint 2013 en SharePoint Online (Office 365);

  • Relevante Microsoft certificaten zijn een pré (MCITP SharePoint Administrator);

  • Kennis van .NET-ontwikkeling en Powershell;

  • Kennis van en ervaring met SQL, SCOM en loadbalancing;

  • Kennis van en ervaring op gebied van load- en performancetesten is een pré;

  • Ervaring met workflowpakketen is een pré;

  • Werkt nauwkeurig en gestructureerd; Communicatief vaardig en klantgericht;

  • Kennis van ITIL processen; Sterk ontwikkelde analytische vaardigheden.

Locatie

Alkmaar

Uren

36

Startdatum

01-02-2016

Einddatum

30-06-2016

Deadline

19-01-2016 om 14:00 uur

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten