Business Process Manager

Opdrachtgever
VD Recruitment
Geplaatst op
20-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
20
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

De COO (Chief Operating Office) organisatie van de opdrachtgever is de schakel tussen onze counterparts enerzijds en TOPS/IT anderzijds. De COO PR&I afdeling zorgt ervoor dat de wensen van de klanten van PR&I zo goed mogelijk vertaald worden naar de processen, beschikbare middelen en systemen. Als Procesmanager binnen COO PR&I ligt jouw focus op de gebieden Compliance, Legal, Audit en Security Intelligence Management, groeiende aandachtsgebieden met grote programma's. Je draagt pro-actief bij aan procesanalyse, -verbeteringen en doelstellingen van zowel TOPS als PR&I. Je werkzaamheden richten zich op het managen van service- en interne processen m.b.t. klanttevredenheid, risico's, tijdigheid, kwaliteit en kosten. Regelmatig neem je deel aan grotere projecten. Je werkt nauw samen met collega's binnen COO, IT, TOPS, C&C, Legal, Group Audit en SIM waarbij klantgerichtheid, tijdigheid en kwaliteit voorop staan. Dit vakgebied en ons team zijn sterk in ontwikkeling, jij weet met je communicatie skills een sterke presentatie neer te zetten waardoor je stakeholders meekrijgt. Je bent verantwoordelijk voor een deel van het projecten- en processenportfolio van COO PR&I en volgt daarbij de Customer Excellence werkwijze.

Functie eisen

  • WO werk- en denkniveau bij voorkeur op het gebied van bedrijfs- en organisatiekunde met 5-8 jaar relevante werkervaring.

  • Bancaire achtergrond

  • Kennis van methodieken (bijv. BPM, PRINCE2) en de marktontwikkeling binnen het vakgebied.

  • Ervaring met Business Process Management, Projectmanagement en consultancy.

Duur: 01-02-2016 t/m 01-05-2016

FTE; 1

Locatie: Amsterdam

Uur p/w 40

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten