Frontend AgularJS developer

Opdrachtgever
Next Stepp Assistance
Geplaatst op
20-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
85
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
17
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Als Personal Consultant bij Next Stepp Assistance breng ik zelfstandige professionals en opdrachtgevers bij elkaar. Dit doe ik rechtstreeks uit naam van de zelfstandige professional én zonder tussenkomst van een intermediair. Next Stepp Assistance is de eerste organisatie in Nederland die de zelfstandige professional centraal stelt en voor echte ontzorging van diens bedrijfsvoering gaat. Ondersteunen, netwerken en op maat geleverde acquisitie met de focus op een uitdagende opdracht, een mooi tarief en continuïteit zijn cruciale aspecten die bij ons centraal staan.

Ons motto is dan ook “Iedere zelfstandige een eigen assistent”

Ik vertegenwoordig persoonlijk een groep van (senior) Java Developers die ik met de mooiste opdrachtgevers samenbreng. Door een recent aantal successen is er ruimte in mijn team ontstaan waardoor ik op zoek ben naar ervaren AngularJS Developer voor een leuke organisatie in Utrecht die iedereen kent!

Werkzaamheden

  • Middels AngularJS mee ontwikkelen aan een systeem en de templates die gebruikt worden door de AngularJS applicatie. De scrumteam team bestaat uit front-, en backend developers, testers en analisten.

Kennis en vaardigheden

  • Het is van groot belang dat je uitstekende kennis en meerdere jaren ervaring hebt met HTML, CSS, Javascript, Angular en Sass (vereist) evenals meerdere jaren ervaring met development van complexe weblandschappen gebaseerd op Java, .Net en AngularJS.

  • Het is wenselijk als je ervaring hebt met als Modernizr, Grunt, NPM, Java, Wicket, Spring, Junit, Webservices(Soap ), Linux en Apache webserver.

En verder.......

  • Heb je ervaring met werken in een Scrumteam (en onderschrijft de agile concepten en werkwijze)

  • Kan je goed functioneren in een dynamische omgeving

  • Kan je goed plannen en je eigen werkzaamheden inschatten

  • Ben je communicatief vaardig, resultaatgericht, teamspeler en een meedenker en heb je oog voor kwaliteit

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving neem dan contact met me op zodat we de functie en de mogelijkheden uitgebreid kunnen bespreken.

Ik ben expliciet op zoek naar zelfstandige professionals. Reacties van intermediairs / bureaus/ medewerkers die op zoek zijn naar een vast dienstverband zijn altijd leuk maar worden niet in behandeling genomen. Medewerkers in vast dienstverband die de stap naar zelfstandig ondernemerschap willen maken nodig ik zeker uit om te reageren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten