Jobhunters

Opdrachtgever
zekeraanhetwerk
Geplaatst op
20-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
60
Op locatie
Nee
Reacties
3
Bekeken
462
Status
Gesloten
Referentie
Zahw201602

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie op onze oproep. We hebben wat vertraging opgelopen in de selectie. Hierdoor heeft u nog niets van ons gehoord.
We hopen uw reactie op korte termijn te kunnen beoordelen en u een reactie te sturen.

Met vriendelijke groet,

Zekeraanhetwerk


Omschrijving

Zekeraanhetwerk is een landelijk netwerk van gedreven en gepassioneerde freelance loopbaanadviseurs en jobhunters. Gespecialiseerd in 2e en 3e spoor re-integratie in het kader van de Wet Poortwachter en Wet BeZaVa. Stuk voor stuk loopbaanadviseurs en jobhunters die bereid zijn drie stappen extra te zetten en die in staat zijn een passende werkervaringsplek of nieuwe baan te vinden voor de cliënten van ZekeraanhetWerk. Op hun eigen specifieke wijze en met hun eigen branchespecifieke kennis, werkervaring en (lokaal) netwerk.

Wat Zekeraanhetwerk uniek maakt in Nederland, is dat de cliënt naast persoonlijke begeleiding door een van de coaches, toegang heeft tot het innovatieve coachplatform Zekeraanhetwerk. Hierdoor wordt 24x7 optimaal begeleiding geboden. Daarnaast zijn de rollen van coaches en jobhunters gescheiden zodat je niet in een oncomfortabele positie terecht komt.

Context
Door snelle groei van Zekeraanhetwerk zijn wij voor enkele uitdagende opdrachten op zoek naar professionele en gedreven jobhunters op no cure no pay basis. Je hebt gedegen werkervaring met jobhunting van spoor 2 en 3 cliënten, waarbij je per vraagstuk de belangen van werknemer en (nieuwe en oude/huidige) werkgever aantoonbaar met elkaar verbindt.

De complexiteit van deze trajecten zit onder meer in de diversiteit aan rollen en expertises rondom langdurig verzuim, alsook de schijnbaar tegenstrijdige belangen. Je begrijpt dit vanuit je ervaring, respecteert alle betrokken ‘spelers’ en vindt het juist leuk om binnen dit krachtenveld jouw kwalitatieve bijdrage te leveren.
Binnen een soms zeer beperkte (medische) situatie blijf je in staat om te focussen op kansen en mogelijkheden.

Je hebt kennis en inzicht van de lokale arbeidsmarkt en ervaring in het begeleiden van cliënten richting een nieuwe werkgever. Je houdt het gezamenlijke belang centraal en je signaleert tijdig welke zaken om afstemming en/of actie vragen. Naast je inhoudelijke expertise excelleer je in communicatie op diverse niveaus. Dit komt verbaal, schriftelijk en in je basishouding tot uitdrukking.

Momenteel werven we gepassioneerde jobhunters in de regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Tarieven
Zekeraanhetwerk betaalt marktconforme tarieven.

Jouw reactie
Indien je positief geprikkeld bent door het bovenstaande en je jezelf voor 90% herkent, nodigen we je uit om per e-mail een inhoudelijke reactie aan ons te richten. We zijn benieuwd naar:

 • je cv en verwijzing naar je LinkedIn-profiel

 • reactie waarom jij voor Zekeraanhetwerk aan de slag wilt

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  22-01-2016 12:57
  Plaats
  Voorburg

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  28-01-2016 16:51
  Plaats
  Leiden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-02-2016 23:26
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten