Quality Engineer

Intermediair
MBA
Geplaatst op
21-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Venlo
Reacties
1
Bekeken
177
Status
Gesloten
Referentie
108826ivl

Omschrijving

Uitdagende carrirestap voor een professional binnen het vakgebied van Quality Assurance! Zoek jij een technische omgeving, waar je verantwoordelijk bent voor Quality Assurance van grondstoffen tot eindproducten? Ben je sterk in het bouwen en onderhouden van relaties, en breng jij een kwaliteitsorganisatie naar een hoger niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ervaren Quality Engineer
Verantwoordelijk voorde kwaliteitsborging van grondstoffen en eindproducten

Jouw baan als Quality Engineer
Je komt te werken binnen het team verantwoordelijk voor de productie van inkten. In deze rol word je uitgedaagd om kwaliteitsorganisaties in te richten en te verbeteren voor nieuwe en/of bestaande producten of OEM’s. Jouw expertise is gevraagd voor een verscheidenheid aan kwaliteitsvraagstukken.
Met jouw kennis en ervaring weet jij wat er nodig is voor de inrichting van een kwaliteitsorganisatie om succesvol kwaliteit van grondstoffen en eindproducten te borgen. Hiervoor werk je nauw samen met Productie en toeleveranciers. Je weet jouw collega’s van productontwikkeling (R&D) te overtuigen om te komen tot functionele en te borgen productspecificaties. Je bent sterk in het overleg en het overtuigen van anderen, weet als geen ander zwakke punten te signaleren, en bent gedreven om deze continue te verbeteren.
Je hebt een belangrijke rol in de selectie van leveranciers, en organiseert dat deze partijen conform de gestelde specificaties leveren. De beheersbaarheid van het productieproces bij de toeleverancier is door jou in kaart gebracht. Voor jouw productgroep of technologie signaleer je risico’s en verbeterkansen. Je analyseert kwaliteitsprocessen, en audit leveranciers en productielijnen. In zowel projecten als bij kwaliteitsproblemen in de productie heb je een initiërende en sturende rol, en kom jij met de juiste oplossingen. Je werkt nauw samen met collega’s van Production Engineering, R&D, logistiek en inkoop. Jij zorgt dat doelstellingen worden gehaald, en projecten tijdig worden afgerond.
Je bent succesvol in het overdragen van informatie op verschillende niveaus binnen de organisatie. Ook zorg je voor een uitwerking van de (nieuwe) bijbehorende werkwijzen en een up-to date Quality Management System (QMS).
Standplaats van deze functie is Venlo, en je rapporteert aan de Manufacturing Manager.
Wat hebben wij jou te bieden?
Wij bieden je een baan waar je de kans krijgt om mee te denken over verbeteren van bestaande productie en ontwerpen van kwaliteitsprocessen van de toekomst. Een veelzijdige baan en omgeving waar jouw bijdrage onmisbaar is voor een goedlopende productie. Je werkt in een hightech omgeving met wereldwijde scope en een grote diversiteit aan eindproducten. Door het brede scala aan productgroepen en technologieen kun je Quality Engineer op meerdere plekken in onze organisatie uit de voeten.
Naar wie zijn wij op zoek?
Je beschikt over een afgeronde HLO of HBO opleiding Chemie. Bij voorkeur aangevuld met HBO opleiding kwaliteit- en procesmanagement
Je hebt ongeveer 3-5 jaar aantoonbare ervaring als Quality Engineer in een vergelijkbare omgeving
Ervaring met het werken in projecten, aansturen van leveranciers en het inrichten van kwaliteitsmanagement systemen. Sterk in het uitdragen van een visie en het neerzetten van resultaat
Gedegen kennis van kwaliteitsmethodieken en statistiek
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een eis

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    21-01-2016 11:59
    Plaats
    Tilburg

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten