Projectleider Natuurbeheer

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
20-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
436
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum 15-02-2016
Einddatum 12-02-2017
Optie op verlenging Ja
Aantal uur per week 24
Sluitingsdatum 26-01-2016 om 17:00 uur

De provincie is verantwoordelijk voor het beleid en regelgeving t.b.v. de instandhouding en ontwikkeling van de natuur en biodiversiteit in Fryslân. Het Friese beleid heeft betrekking op het afronden en beheren van de Ecologische Hoofdstructuur (EHS), o.a. Natura2000 gebieden, weidevogel- en ganzenbeheer, bescherming bedreigde soorten, jacht- en wildbeheer en schadebestrijding en het uitvoering geven aan de provinciale rol als bevoegd gezag in het kader van natuurwetgeving.

Werkzaamheden

-Optimaliseren van het natuurbeheer i.o.m de terreinbeherende organisaties. Dit met als doel een meer robuuste invulling, waarbij waterbeheer en inrichting van een gebied worden geoptimaliseerd voor natuur, dat een minder intensief en goedkoper beheer mogelijk maakt. Herziening van natuurdoelen maakt onderdeel uit van dit project;

-Implementatie van agrarisch natuurbeheer. In vervolg op de stelselherziening voor agrarisch natuurbeheer biedt de provincie in 2016, op aanvraag, ondersteuning geboden bij het opzetten van een doelmatig beheer door de collectieven

De gesprekken vinden plaats op donderdag 11 februari 2016

Functie eisen

-Aantoonbare kennis van en ervaring met (agrarisch) natuurbeheer;
-Minimaal WO opleiding met als richting biologie en/of ecologie;
-Minimaal 3 jaar werkervaring met advisering en/of projectleiding in een politiek-bestuurlijke context;
-Aantoonbare kennis van ecologische effectiviteit van beheer en schrijven van natuurbeheerplannen. (o.a. aanwijzen beheergebieden en benoemen natuurdoeltypen) (minimaal één referentieproject kunnen tonen bij een eventueel gesprek);
-Aantoonbare ervaring als onderhandelaar of mediator in politiek-bestuurlijke context

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten