PHP programmeur

Opdrachtgever
Refresh-it B.V.
Geplaatst op
21-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
5
Bekeken
432
Status
Gesloten
Referentie
JBLPHP1601

TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten

Omschrijving

Ben jij een intelligente en ervaren PHP programmeur met Doctrine/MySQL ervaring en op zoek naar een tijdelijke parttime aanstelling in Utrecht?

Gezocht: Parttime PHP programmeur voor partime aanstelling, min 16 u/p/w

Voor ons online recruitment platform zijn wij op zoek naar een extra programmeur die binnen de bestaande code base snel en zelfstandig uitbreidingen en aanpassingen kan doorvoeren.

Als platform hebben we zo'n 400.000 bezoekers per maand die allemaal snel goede zoekresultaten willen hebben. Dit betekent dat jij aan het werk gaat om het vinden van werk voor anderen sneller en beter te maken. Je bouwt dus niet aan een webshop met 6 bezoekers per dag en niemand het verschil ervaart tussen een snelle pageload en/of een mooi UX. Bij ons kan jij wél het verschil maken.

Onze PHP/Doctrine code is rijk aan functionaliteit en na vijf jaar doorontwikkelen een stabiele factor in ons platform, maar nog lang niet af. We krijgen dagelijks feedback van ons gebruikers over schermen en functies die beter of anders kunnen en zelf hebben we ook nog voldoende ideeen om bv. het zoeken en vinden van kandidaten te verbeteren.

Je gaat in de basis niet aan iets nieuws/standalone bouwen. Je zult moeten werken met hetgeen er is en met de voor/nadelen van die situatie kunnen omgaan. Je zult creatief en pragmatisch moeten zijn om met minimale aanpassingen de wijzigingen door te voeren. Je zult het leuk moeten om te werken aan veel kleine fixes en features ipv 2 maanden non-stop aan één grote release.

De idee is dat je in je eigen dev omgeving gaat werken en "pushen" naar onze head developer voor Q&A. Hij zal je ook begeleiden en kaders gegeven waar wel/geen vrijheid hebt om te coden. We werken in een klein team dus de lijnen zijn kort maar hierdoor zijn we ook soms meer van doen dan van denken. Met andere woorden, je zult zonder volledig uitgewerkte requirements pragmatisch aan de slag kunnen.

Voorwaarden van de opdracht is dat je iig de dinsdag bij ons op kantoor in Utrecht werkt. Daarnaast kunnen we in overleg uren plannen. Onze intentie is om iig iemand voor 16 uur te zoeken waarbij de uren uitgebreid kunnen worden als de resultaten en omstandigheden daar aanleiding voor geven.

We willen niet dat je via een bureau bij ons komt, omdat we rechtstreeks zaken met je willen kunnen doen over uren en tarieven. Bureaus hoeven dus ook niet te reageren.

Als je reageert vermeld dan duidelijk je opleiding en/of ervaring, je beschikbaarheid en tarief. Onderdeel van de procedure is dat wij vooraf je skills en aanpak willen valideren door iets van een proef of opdracht > je inwerken op ons platform zal tijd kosten en daar hebben nu juist al een een tekort aan =);

Met andere woorden, we gaan alleen maar met je in zee als we weten dat je kunt wat je zegt te kunnen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


5 reacties

 • Datum
  22-01-2016 21:11
  Plaats
  Vlissingen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-01-2016 18:21
  Plaats
  Goirle

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  24-01-2016 17:29
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-01-2016 14:36
  Plaats
  Dordrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  08-02-2016 15:33
  Plaats
  Oosterbeek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten