Senior Business Intelligence Specialist

Intermediair
Wijkamp Werkt
Geplaatst op
21-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
80
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
19
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten

Omschrijving

Ruim 1100 medewerkers werken op diverse beleidsterreinen samen aan een beter en mooier Gelderland voor bijna twee miljoen inwoners. De grootste provincie van Nederland is als overheidsorganisatie en als werkgever sterk in ontwikkeling.

Daarom zoeken we naar medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor doelen en resultaten in hun werk.

De afdeling Informatievoorziening en Automatisering (I&A) van de provincie Gelderland is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het provinciale ict-beleid. De afdeling zorgt ervoor dat elke medewerker van de provincie zich m.b.v. ict-middellen onbelemmerd kan richten op de uitvoering van zijn of haar kerntaak.

Binnen de afdeling I&A Reportage en Applicatie Services (RAS) bestaat het cluster Business Intelligence (BI) dat tot doel heeft managementinformatie te leveren voor de gehele organisatie. Het inrichten van het provincie breed data warehouse en het opleveren van managementrapportages is de kern taak van dit cluster. Het cluster bestaat uit 8 fte, deels ingevuld met vaste medewerkers en deels met ingehuurde medewerkers.

Voor het cluster zijn wij op zoek naar breed inzetbare senior business intelligence specialist die ons team komt versterken.

De functie

 • Het ontwikkelen van ETL toepassingen, Data Marts en Rapportages op basis van de specificaties.

Dit alles op basis van een vaste datawarehouse architectuur, ETL design patterns, standaarden en templates.

 • Het uitvoeren van informatie analyses en opstellen van specificaties.

 • Het doorontwikkelen van het Sharepoint platform t.b.v. de ontsluiting / personalisatie van rapportages.

 • Het opstellen van documentatie.

(knock-out) eisen

 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over een afgeronde HBO- of academische opleiding in de richting van Bedrijfskundige Informatica of vergelijkbaar.

Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

 • De kandidaat heeft in de periode 2010 - 2016 aantoonbaar ervaring opgedaan met minimaal vier business intelligence / datawarehouse projecten.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting vier projecten/opdrachten die aantonen dat u aan de gevraagde ervaring in deze eis voldoet.

 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 3 jaar hands-on ervaring (opgedaan in de periode 2011 - 2016) met het uitvoeren van informatie analyses en het opstellen van specificaties.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de ervaring waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.

 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaar hands-on ervaring (opgedaan in de periode 2008 - 2016) met onderstaande tools:

+ SQL Server Analysis Services (SSAS)
+ SQL Server Reporting Services (SSRS)
+ SQL Server Integration Services (SSIS)
+ SQL Server Database en Transact-SQL
(N.B. De duur per tool is niet van belang).

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de ervaring waaruit blijkt dat u aan deze eis voldoet.

Verder beschikt u over een flexibele persoonlijkheid met een open houding, bent u communicatief vaardig en in staat kennis over te dragen. Tevens bent u proactief, resultaatgericht en in staat om zelfstandig te werken. Ook beschikt u over analytisch inzicht en werkt u accuraat.

Wensen

 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal één (1) Microsoft Business Intelligence (MCITP of MCTS) certificering.

Benoem de naam van het certificaat en het jaar waarin het certificaat is behaald.

 • De kandidaat heeft aantoonbaar ervaring opgedaan met het inrichten / configureren van Microsoft Sharepoint voor BI doeleinden.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting een project/opdracht waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet.

 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over ervaring met Data Vault modellering.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting een project/opdracht waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet.

 • De kandidaat beschikt aantoonbaar over ervaring met het opstellen van een formele datawarehouse architectuur en standaarden.

Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting een project/opdracht waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet.

 • De kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en ervaring met Powerdesigner van Sybase.

Benoem en beschijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting een project/opdracht waaruit blijkt dat u aan deze wens voldoet.

De selectiegesprekken vinden plaats op vrijdag 5 februari 2016.

 • Startdatum:15-02-2016

 • Einddatum: 31-08-2016

 • Uren per week: 36-40 uur

 • Verlenging: maximaal 12 maanden

Uiterste reactiedatum: 1-2-2016

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten