Training Developer (Temp, 6 months)

Opdrachtgever
Huisman Equipment B.V.
Geplaatst op
22-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
75
Op locatie
Schiedam
Reacties
3
Bekeken
427
Status
Gesloten

Omschrijving

Als Trainer Developer ben je verantwoordelijk voor het leveren van input aan opleidingsbeleid, opzetten diverse Learning & Development programma's en lever je een inhoudelijke bijdrage aan de didactische kant van onze technische en vakgerichte opleidingen. Ben jij beschikbaar voor een opdracht waarbij het zwaartepunt zal liggen op de interne organisatie?

Je vertaalt de doelen van de Huisman Groep naar leerdoelen voor verschillende groepen medewerkers binnen de organisatie in samenwerking met Department Head Academy. Je bent verantwoordelijk voor ontwikkeling van (didactische) inhoud van diverse Learning & Development programma's. Daarnaast draag je tevens bij aan de organisatie en evaluatie rondom de opleidingsprogramma’s. Het meetbaar maken van resultaten is daarbij vooral van belang. Na afloop analyseer je de trainingen en zorgt voor de benodigde verbeteringen in ons didactische leermodel, opvolgende trainingen en de kwaliteit van de trainers die in jouw programma zijn ingezet.

In samenwerking met de HR Business Partner en het lijnmanagement zul je op diverse niveaus in de organisatie leerlijnen ontwikkelen. Daarnaast verwachten we van jou dat je een beleidsmatige bijdrage levert aan de borging van Learning & Development binnen Huisman. Tot slot ben je in staat om de wensen van eindgebruikers te vertalen naar leerdoelen die meetbaar bijdragen aan een toename van vak- en taakgerichte competenties voor de deelnemers aan een trainingsprogramma.

Je werkt vanaf locatie Schiedam. De initiële periode voor deze opdracht is 6 maanden. Bij wederzijdse tevredenheid bestaat de mogelijkheid tot verlenging van langere periode.

Jouw kenmerken

 • Afgeronde HBO opleiding in een technische richting aangevuld met een didactische aantekening

 • Aantoonbare ervaring met het opzetten van leerprogramma’s in een technische omgeving.

 • Basiskennis van mechanica, hydrauliek, elektrotechniek en besturingstechniek gericht op toepassing binnen de maritieme/offshore sector.

 • Klantgericht, flexibel, creatief, organisatiesensitief en analytisch.

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 12 februari 2016. Uiterlijke startdatum is 1 maart 2016.

Deze positie wordt bij voorkeur vervuld door een ZZP’er voor een maximaal tarief van 75,- euro per uur. Bemiddelingspartijen voor ZZP’ers zijn toegestaan mits akkoord met een maximale fee van 4,- per uur. Detacheerders zijn toegestaan mits geregistreerd bij Stichting Normering Arbeid.

Afdeling
De Huisman Academy bestaat momenteel uit 11 medewerkers en is verantwoordelijk voor de training en opleidingen van zowel de medewerkers van Huisman en waar nodig de klanten van Huisman. Je rapporteert aan het Department Head Huisman Academy.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  22-01-2016 10:59
  Plaats
  Noordwijk GN

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-01-2016 14:08
  Plaats
  Venhorst

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-01-2016 15:52
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten