Information Security Coördinator

Opdrachtgever
Talent-IT
Geplaatst op
22-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
250 - 1.000 euro
Op locatie
Ja
Reacties
0
Bekeken
22
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 29 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Als een Information Security Coördinator maak je deel uit van het IT Security team. Je rapporteert aan de manager IT Governance en IT Risk. Het IT Security team vormt een staffunctie in de IT-organisatie onder de CIO.

Verantwoordelijkheden

Als een Information Security Coördinator ben je medeverantwoordelijk voor

 1. Het definiëren van technische en niet-technische IT security standaarden, procedures en richtlijnen in overeenstemming met de Group IT security beleidslijnen en standaarden.

 2. Het ondersteunen van Informatie eigenaars (Information Asset Owners) in het bepalen en het implementeren van maatregelen, processen en ondersteunende tools conform het beleid en standaarden en zo de IT security risico’s the beheersen.

 3. De conformiteit t.o.v. de beleidslijnen nagaan en monitoren en bijdragen aan Interne Audit en Risk Management processen.

 4. Het verzamelen, analyseren en bespreken van IT security metrieken en incidenten.

 5. Het ondersteunen van Informatie Eigenaars bij het onderzoek en remediëring van IT security incidenten of andere beleidsovertredingen

 6. Het onderhouden van contacten met gerelateerde interne functies zoals IT Operations, Risk Management en Interne Audit, alsook met het IT Security Committee en waar het gepast is, ook met extreme functies

 7. Het promoten van het IT security bewustzijn om de veiligheidscultuur te versterken en zo een goed begrip te ontwikkelen van het PSA Group IT Security beleid en het onderliggend lokaal beleid.

Profile

Je hebt

 1. een bachelor of master in IT of gelijkwaardig door ervaring; accreditaties zoals CISM CISA CISSP ITIL en CoBIT zijn een pluspunt

 2. minstens twee jaar relevante ervaring in IT security management of IT security governance

 3. de kennis om technische/specialistische kennis te combineren met zakelijke bekwaamheden skills om zowel op management niveau als met de medewerkers samen te werken

 4. project management, presentatie- en communicatievaardigheden

 5. sterke interpersoonlijke vaardigheden en je bent in staat om effectief met een grote verscheidenheid van mensen en rollen samen te werken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten