Projectleider reorganisatie Informatie Voorziening eenheden (IVe)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
383
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Deze vacature is offline. Iedere sollicitant heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons ontvangen over zijn/haar sollicitatie (per mail).
Het zou kunnen zijn dat dit bericht bij uw SPAM terecht is gekomen.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, horen wij dat graag.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-2-2016

Einddatum

1-7-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24-32

Sluitingsdatum

27-1-2016 om 10:00 uur

Personeel en Organisatieadvies (POa) is verantwoordelijk voor de implementatie en ontwikkeling van een eenduidig personeels- en organisatiebeleid. De directie zorgt ervoor dat de organisatie, de structuur en het leiderschap dusdanig optimaal is ingericht dat de medewerkers beter in staat zijn de beoogde resultaten te halen.
Algemeen Advies is één van de zes afdelingen van POa. In de afdeling zijn alle P&O adviseurs, strategisch P&O adviseurs en beleids- en projectadviseurs ondergebracht.

In het Informatievoorziening domein loopt op dit moment een reorganisatie. Voor de begeleiding daarvan zijn we op zoek naar een zeer ervaren projectleider om de reorganisatie te begeleiden.
De werkzaamheden bestaan uit het uitwerken en begeleiden van de reorganisatie van medewerkers van Amsterdam die werken in het Informatievoorziening domein. Het gaat hier om ongeveer 600 medewerkers. De projectleider is onderdeel van de afdeling Algemene Advies, waar alle P&O adviseurs en P&O projectleiders werken. De projectleider werkt samen met de Informatievoorziening Eenheden (IVe) directeuren, Personeel en Organisatie adviseurs en adviseurs van de Directie Middelen en Control (DMC). De projectleider is inhoudelijk gekoppeld aan het IVe domein en werkt voor de 5 IVe managers en de CIO.

Functie eisen

-een afgeronde WO-opleiding
-minimaal 10 jaar relevante werkervaring als manager/projectleider van complexe verandertrajecten binnen een organisatie
-beschikt over specifieke ervaring met reorganisaties (bv opstellen was-wordt lijsten)
-ervaring in een ICT/Informatievoorziening omgeving
-ervaring in een gemeentelijke overheidsomgeving

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  21-01-2016 11:37
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-01-2016 10:28
  Plaats
  Vianen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten