Adviseur/Specialist ICT en AV (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
21-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
611
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

22-02-2016

Einddatum

21-02-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

16-20

Sluitingsdatum

1-2-2016 om 17:00 uur

De urgentie van kostenbesparing en de sterk verouderde gebouwenportefeuille vormen de aanleiding om de huisvesting te revitaliseren door middel van een DB(F)MO contract. Voor de lopende realisatiefase zoeken wij een ervaren specialist/adviseur op het gebied van toekomstvaste ICT en AV-middelen (Infrastructurele oplossingen die hand in hand gaan met audio visuele techniek) die diep gaande kennis heeft van het regiematig werken.

Deze senior specialist/ adviseur ICT en AV maakt onderdeel uit van het realisatieteam van de opdrachtgever en zal nauw samenwerken met de Technisch manager, de Toetscoördinator en Contractmanager. Belangrijk aspect hierbij is dat gewerkt wordt volgens het principe van Systeemgericht Contractbeheer. Van de adviseur specialist wordt verwacht dat hij/zij facilitaire medewerkers meeneemt en begeleidt zodat zij mee kunnen groeien in hun toekomstige rol als Contractbeheerders tijdens de MO-Fase. Anderzijds als sparringpartner optreed vanuit het realisatieteam richting de afdeling I&A, Facilitaire Dienst van de provincie en de opdrachtnemer.

Taken en verantwoordelijkheden van de senior adviseur/specialist ICT en AV

In lijn met de contractbeheersingsfilosofie en werkwijzen van Systeemgerichte Contractbeheersing bewaken van de technische scope en kwaliteit (vraagspecificatie) zoals contractueel is overeengekomen;
Verder uit ontwikkelen en adviseren over openstaande A/V-middelen en infrastructurele ICT vraagstukken;
Adviseren over en mede opstellen van OG-wijzigingen;
Adviseren over door opdrachtnemer geïnitieerde wijzigingen;
Inhoudelijk adviseren van de Contractmanager t.a.v. risico’s, toetsen, technische vragen, afwijkingen en verzoeken tot wijziging;
Benoemen stop- en bijwoonpunten in overleg met de Contractmanager tijdens de beoordeling van de keurings- / verificatieplannen van opdrachtnemer;
Inhoudelijk afhandelen bevindingformulieren in overleg met de Toetscoördinator en opstellen en afstemmen concept brief aan de opdrachtnemer;
Uitvoeren van toetsen op gebied van ICT en AV-middelen en het afstemmen met de Contractmanager/Hoofdtoetser;

Melden en rapporteren naar aanleiding van uitgevoerde toetsen

met Toetsers en Toetscoördinator afstemmen van vervolgacties n.a.v. gedane bevindingen;
voortstellen tot tekortkomingen en aandachtspunten voor vervolgtoetsen aan de Toetscoördinator en Contractmanager;
aanpassingen in het risicodossier (nieuwe risico’s en/of verschuivingen in risicoprofielen) aan de Risicomanager;
Mede beoordelen van een verzoek tot prestatieverklaring van opdrachtnemer;
Ondersteunende activiteiten op verzoek van de Contractmanager, waaronder deelnemen aan specialistische overleggen inzake contractuele/technische aspecten en ondersteunen bij het beoordelen, onderbouwen en voorbereiden van contractwijzigingen.

Functie eisen

minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de richting Informatica en/of Technische Bedrijfskunde.
ASL BiSL gecertificeerd.
ervaring opgedaan (minimaal één project in de periode 2010-2015) met utiliteitsbouwprojecten en/of infraprojecten in de ontwerpfase en uitvoeringsfase binnen een SCB omgeving.
minimaal 5 jaar ervaring met contractmanagment in Utiliteitsbouwprojecten en/of Infraprojecten.
tenminste 5 jaar ervaring met het verder uitontwikkelen en adviseren over openstaande A/V-middelen en infrastructurele ICT vraagstukken.
tenminste 5 jaar ervaring met het uitvoeren van toetsen op het gebied van ICT en AV-middelen en het afstemmen met de Contractmanager/Hoofdtoetser.

Wensen

recente ervaring met de geïntegreerde contractvormen (bijv. middels UAV-gc) en met een onderhoudscomponent en/ of facilitaire dienstverlening (bijv. DBFMO).
ervaring opgedaan met projecten die worden aangestuurd middels (kwaliteits)managementplannen conform de ISO 9001 en/of ISO 15.288.
kennis van en ervaring met het werken binnen een politiek-bestuurlijke organisatie, de werkwijze van en in het politiek-bestuurlijke krachtenveld (minimaal twee projecten in de periode 2010 - 2015).
ervaring met Systeemgerichte Contractbeheersing (weet in hoofdlijnen hoe Systeemgerichte Contractbeheersing werkt) en kan de projectorganisatie gevraagd en ongevraagd adviseren over de invulling van het contractbeheer.
ervaring als begeleider/mentor/coach van medewerkers die kunnen groeien in een toekomstige rol (als Contractmanager).

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten