Adviseur Fietsmobiliteit

Opdrachtgever
Oke4u
Geplaatst op
23-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Ede
Reacties
1
Bekeken
378
Status
Gesloten
Referentie
PP

Omschrijving

Duurzaamheid is een van de belangrijke strategische thema’s van de gemeente Ede. Samen met inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties willen we duurzaamheid in Ede verstevigen. En een toekomstbestendige gemeente worden met een langdurige balans tussen people, planet & profit.
Ede wil zo tot de top van de meest duurzame gemeenten gaan behoren.

De afdeling
Binnen de gemeente Ede is de afdeling Beleid, Infrastructuur en Milieu verantwoordelijk voor het maken van beleid op gebied van specialistische vakgebieden zoals milieu, verkeer, groen- en wegenonderhoud, geluid, bodem, water en riolering. Daarnaast adviseren de adviseurs deze specialisme in visies, ruimtelijke projecten en plannen ten behoeve van de ruimtelijke inrichting, de woon-, werk- en leefomgeving en vormgeving van Ede. De afdeling Beleid Infrastructuur en Milieu heeft circa 20 medewerkers, bestaande uit adviseurs op gebied van milieu & afval, water & riolering, verkeer & vervoer, geluid, lucht, bodem en groen- en wegenonderhoud.

Je adviseert op het gebied van fietsgebruik, fietspromotie en fietsinfrastructuur. In projecten van het Edese duurzaamheidprogramma particieer je en regisseer je acties in het kader van het fietsmobiliteitsplan. Je introduceert innovaties rond fietsmobiliteit die een bijdrage leveren aan de duurzaamheidambities van Ede. Met als uiteindelijk doel om van Ede een aantrekkelijkere fietsgemeente te maken met een uitgebreid fietsnetwerk en meer mensen op de fiets.

Kandidaat omschrijving
Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal Hbo-niveau. Je bent in staat om te adviseren op het gebied van fietsmobiliteit, en projecten rond dit thema uit te voeren en begeleiden. Je bent daarbij vernieuwend en creatief in je oplossingen en goed in staat om risico’s in te schatten en belangen af te wegen. Je hebt aantoonbaar tenminste 2 jaar ervaring met projectmatig werken binnen het domein van fietsmobiliteit. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op je vakgebied. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken en om samen te werken met andere partijen in de samenleving en in beweging te krijgen. Uiteraard heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Start opdracht

8-2-2016

Eind opdracht

31-12-2016

Uren per week

16 optie tot verlenging 4 keer 6 mnd.

Reageren kan tot 28-1 met cv, motivatie en uurtarief incl. reiskosten en ex. BTW.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    25-01-2016 14:51
    Plaats
    Sittard

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten