Loodgieter

Intermediair
Nacido Detachering
Geplaatst op
23-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Regio Delft
Reacties
1
Bekeken
249
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Wij zijn voor een organisatie in de regio Delft op zoek naar een loodgieter voor 40 uur per week.

Als loodgieter repareer je zelfstandig, of in samenwerking, installaties t.b.v. verwarming en tapwater in ketelhuizen en woningen. Bovendien lokaliseert en verhelpt u storingen aan genoemde installaties. Je verzorgt een heldere rapportage over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en adviseer je in voorkomende gevallen de klanten over de werking van de installatie en eventueel noodzakelijke aanpassingen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting waterzijdig. Daarnaast ben je al enige jaren werkzaam als loodgieter. Je bent woonachtig in de regio Delft en het bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden en Sollicitatieprocedure

Wij bieden je een marktconform salaris/tarief. Je CV wordt beoordeeld door de afdeling recruitment. Alleen bij een geschikt profiel zal er binnen 2 werkdagen contact worden opgenomen en zal er een gesprek volgen met een recruiter. Mocht je vragen hebben over je sollicitatie kan je per email contact opnemen met de afdeling recruitment.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    22-02-2016 15:06
    Plaats
    Barendrecht

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten