Adviseur Fietsmobiliteit

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
23-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Ede
Reacties
0
Bekeken
28
Status
Gesloten
Referentie
BCIHG010043

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Opdracht omschrijving
Duurzaamheid is een van de belangrijke strategische thema’s van de gemeente Ede. Samen met inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties willen we duurzaamheid in Ede verstevigen. En een toekomstbestendige gemeente worden met een langdurige balans tussen people, planet & profit.
Ede wil zo tot de top van de meest duurzame gemeenten gaan behoren.

De afdeling
Binnen de gemeente Ede is de afdeling Beleid, Infrastructuur en Milieu verantwoordelijk voor het maken van beleid op gebied van specialistische vakgebieden zoals milieu, verkeer, groen- en wegenonderhoud, geluid, bodem, water en riolering. Daarnaast adviseren de adviseurs deze specialisme in visies, ruimtelijke projecten en plannen ten behoeve van de ruimtelijke inrichting, de woon-, werk- en leefomgeving en vormgeving van Ede. De afdeling Beleid Infrastructuur en Milieu heeft circa 20 medewerkers, bestaande uit adviseurs op gebied van milieu & afval, water & riolering, verkeer & vervoer, geluid, lucht, bodem en groen- en wegenonderhoud.

Je adviseert op het gebied van fietsgebruik, fietspromotie en fietsinfrastructuur. In projecten van het Edese duurzaamheidprogramma particieer je en regisseer je acties in het kader van het fietsmobiliteitsplan. Je introduceert innovaties rond fietsmobiliteit die een bijdrage leveren aan de duurzaamheidambities van Ede. Met als uiteindelijk doel om van Ede een aantrekkelijkere fietsgemeente te maken met een uitgebreid fietsnetwerk en meer mensen op de fiets.

Degenen die uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek ontvangen hierover op maandag 1 februari bericht. De gesprekken staan gepland op donderdag 4 februari.
Kandidaat omschrijving
Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal Hbo-niveau. Je bent in staat om te adviseren op het gebied van fietsmobiliteit, en projecten rond dit thema uit te voeren en begeleiden. Je bent daarbij vernieuwend en creatief in je oplossingen en goed in staat om risico’s in te schatten en belangen af te wegen. Je hebt aantoonbaar tenminste 2 jaar ervaring met projectmatig werken binnen het domein van fietsmobiliteit. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen op je vakgebied. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken en om samen te werken met andere partijen in de samenleving en in beweging te krijgen. Uiteraard heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Inhoudelijke CV eisen
U voegt een CV van maximaal 3 pagina's A4 toe. Het CV is in het Nederlands gesteld. NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden.
Relevante opleiding op minimaal HBO niveau (op CV aantoonbaar)
Aantoonbaar tenminste 2 jaar ervaring met projectmatig werken binnen het domein van fietsmobiliteit (op CV aantoonbaar)
Minimaal ervaring met gevraagd en ongevraagd adviseren op het gebied van fietsmobiliteit (op CV aantoonbaar)

Inhoudelijke CV wensen
Minimaal ervaring om samen te werken met andere partijen in de samenleving en die in beweging te krijgen (op CV aantoonbaar)
Meegeleverd portfolio met voorbeelden projectresultaten.

Startdatum
08-02-2016
Einddatum
31-12-2016
Uren per week
16
Uren per dag
8
Standplaats
Ede
Aantal verlengingen
4
Hoe vaak kan er eventueel verlengd worden?
Verlengingsperiode
6
De lengte van de verlengde periode(s) in maanden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten