ervaren Controle Adviseur met gemeente ervaring

Intermediair
Experis
Geplaatst op
23-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
3.000 - 7.000 euro
Op locatie
Eindhoven
Reacties
1
Bekeken
219
Status
Gesloten
Referentie
ACE220116

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Jouw uitdaging
Jij wordt vanuit de gemeente (sector Control) ingehuurd om vervolgens te werken bij een afvalbeheerder. Je bent hun expert en vraagbaak bij bedrijfsvoerings- en financiële vraagstukken. Je denkt en schrijft mee aan de toekomst van de organisatie. En adviseert over het financiële beheer, meerjarenbeleid en inrichting bedrijfsprocessen. Je werkt ook mee aan implementatie van bedrijfsprocessen en het op orde houden van de financiën.
Je zoekt afstemming en informatie binnen gemeenten om rapportages kwalitatief goed en tijdig aan te leveren. Daarnaast kun je gebruik maken van de kennis en expertise die bij de gemeente aanwezig is. Hierbij valt te denken aan P&C instrumenten, verbonden partijen en treasury.

Je werkt vanuit de kaders en regelgeving van de gemeenschappelijke regeling. Zo sta jij voor consistente besluiten, die bijdragen aan de doelstellingen van deze organisatie.
Vanuit het bestuur van de organisatie wordt gerapporteerd aan gemeenten.

Jouw profiel
Je hebt een Hbo-opleiding afgerond. Bijvoorbeeld Bedrijfseconomie of Bedrijfskunde. De gemeentelijke overheid en begrotingen kennen voor jou geen geheimen. Bovendien ‘snap’ je de business van afvalbeheer en ervaren mensen jou als analytisch sterk én onafhankelijk. Daardoor krijg je makkelijk draagvlak voor jouw adviezen.
Deze functie vraagt om een bedrijfsmatige aanpak maar ook een goed ontwikkeld gevoel voor politiek- bestuurlijke, organisatorische en functionele verhoudingen. Dat gevoel heb jij net als een klantgerichte houding en een hands-on en no –nonsense mentaliteit.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  24-01-2016 21:46
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten