Junior Adviseur / Secretaris Transitie team

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Odijk
Reacties
0
Bekeken
551
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

4-4-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

28-1-2016 om 10:30 uur

Binnen de Nationale Politie vinden grote veranderingen plaats. Naast de vorming van de Nationale Politie en de personele veranderingen die dit met zich meebrengt, wordt ook de ondersteunende ICT vernieuwd via het Aanvals Programma Informatievoorziening Nationale Politie. Het Politie Diensten Centrum(PDC) is nauw betrokken bij deze veranderingen. De uitdaging voor het PDC is onder meer het realiseren van een meer ketengerichte werkwijze ten behoeve van beheer en doorontwikkeling van ICT.

Ter versterking van het realisatieteam zoekt de Nationale Politie een junior adviseur die meehelpt aan de voortgangsbewaking & monitoring van de lopende projecten en programma’s, en die ondersteuning biedt aan de bewaking van de samenhang tussen de veranderingen en de afhankelijkheden daarin. Een actieve bijdrage wordt verwacht in de organisatie en uitvoering van activiteiten die bijdragen aan de realisatie van nieuwe organisatievorm.

Van de nieuwe collega wordt verwacht dat het een teamspeler is die ook goed zelfstandig en waar mogelijk proactief kan werken. Affiniteit met IV vraagstukken en de veranderopgaven die zich binnen dat domein voordoen bij een grootschalige transitie, zoals die betreffende de vorming van de Nationale Politie, is uitgangspunt.

Doelstelling
Het realiseren van een meer ketengerichte werkwijze ten behoeve van beheer en doorontwikkeling van ICT.

Verantwoordelijkheden
-Ondersteunt het realisatieteam, adviseert aan teamleden, stakeholders en andere betrokkenen;
-Levert een actieve bijdrage aan de activiteiten en communicatie die in het kader van de realisatie van de gewenste verandering nodig zijn;
-Waarborgt daarbij de topkwaliteit en goede toon (binnen politiek gevoelige context) van de te schrijven rapporten, notities, nota’s, overige stukken en mondelinge communicatie.

Vakmatige taken
-Zelfstandig uitvoeren van deelopdrachten & deelonderzoeken als onderdeel van het geheel;
-Begeleiding zoeken en organiseren om tot goede aanpak en goede kwaliteit van stukken te komen;
-Duidelijke en secure verslaglegging en opvolging van alle afspraken met betrokkenen; Organisatie van activiteiten, bijeenkomsten en communicatie, die het realisatietraject ondersteunen;
-Monitoren van de voortgang met betrekking tot de aanpak van de uitvoering;
-Inplannen van afspraken, het opstellen van agenda’s, het opstellen van discussiestukken voor de afspraak, het organiseren van workshops en alles wat daar bij komt kijken;
-Opvolgen en bewaken van gemaakte afspraken.

Functie eisen

Eisen
-werkervaring binnen een overheidsorganisatie met 5.000+ medewerkers waarbij de kandidaat te maken heeft gehad met veel verschillende stakeholders en politiekgevoelige situaties.
-Minimaal afgeronde geaccrediteerde WO-opleiding in de richting van Bestuurs/bedrijfskunde, Informatievoorziening, veranderkunde of vergelijkbaar
Wensen
-werkervaring als junior organisatieadviseur in de afgelopen 2 jaar waarbij kennis en ervaring is opgedaan met organisatie-inrichting en -ontwikkeling.
-werkervaring in een rol als projectondersteuner/secretaris (of vergelijkbaar) in de afgelopen 3 jaar waarbij de kandidaat ervaring heeft opgedaan met grootschalige veranderprocessen.
-ervaring met projectmatig doorvoeren van blijvende veranderingen in een politiek gevoelige omgeving waarbij cultuur onderdeel van de verandering was

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten