Eenheidsmanager Realisatie & Beheer

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
23-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Hattem
Reacties
0
Bekeken
23
Status
Gesloten
Referentie
BCTR364

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2570 opdrachten

Omschrijving

De stad Hattem is in ontwikkeling!
De gemeente Hattem is een compacte organisatie die volop in ontwikkeling is. We zijn trots op onze medewerkers die met energie en betrokkenheid aan het werk zijn. Enkele kernwoorden voor onze organisatie zijn: enthousiast en ambitieus management, korte lijnen met het bestuur en leuke collega’s.

In Hattem werken we samen met inwoners, ondernemers en andere partners aan vernieuwing van onze gemeente. Hiervoor is een inspirerend programma opgesteld waarin ook de doorontwikkeling van de organisatie aandacht krijgt. We bevinden ons nu in de fase waarin ideeën uitwisseling (extern en intern) volop de aandacht krijgt en innovatie voorstellen worden uitgewerkt. De vernieuwingsvoorstellen zullen bijdragen aan een nieuw profiel/type organisatie dat we willen ontwikkelen. We zien deze opgave als een grote uitdaging.

Onze organisatie is momenteel ingericht volgens het directiemodel. Dat betekent een platte structuur met de gemeentesecretaris als ‘directeur’ aan het hoofd van de organisatie. De organisatie bestaat uit de eenheden: Ontwikkeling & Advies, Publiek & Service, Realisatie & Beheer en Bedrijfsvoering. De vier eenheidsmanagers geven integraal leiding aan hun eenheid.

Je positie binnen de organisatie
De eenheid Realisatie & Beheer bestaat uit een binnendienst en een buitendienst.
In de functie van eenheidsmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen van deze eenheid met 19 medewerkers. Deze medewerkers zijn zelf verantwoordelijk voor de resultaten van de producten en de projecten waaraan zij werken.

Jouw rol in dit proces is het bewaken van resultaten en termijnen, het coachen en faciliteren van medewerkers om hun resultaten te halen. Je bent sparringpartner voor het bestuur en draagt zorg voor integraliteit in besluitvorming. Naast het aansturen van de dagelijkse werkzaamheden ben je ambtelijk opdrachtgever van een aantal ruimtelijke, fysieke projecten (zoals herinrichting binnenstad, verkeersprojecten en nieuwbouw). Je neemt deel aan de MT-vergaderingen.

Al met al een uitdagende functie waarin je samen met enthousiaste collega’s een visie ontwikkelt en deze uitdraagt naar onze omgeving.

Kandidaatomschrijving
Wat verwachten we van je ?
De drie competenties die gelden voor alle medewerkers van onze organisatie zijn: Klantgerichtheid, Resultaatgerichtheid en Samenwerken. Voor de functie van Eenheidsmanager is het belangrijk dat je daarnaast beschikt over de competenties Ondernemen, Leiderschap, Coachen, Plannen en Organiseren en Bestuurssensitiviteit. Voor een uitleg over de competenties wordt verwezen naar het Competentiewoordenboek Gemeente Hattem welke je kunt vinden op onze vacaturesite.

Je beschikt over HBO/WO-werk en denkniveau. Je hebt werkervaring met- en kennis op hoofdlijnen van inhoudelijke kwesties en kernprocessen van de verschillende vakgebieden van de eenheid, management- en besturingsprocessen, politiek/bestuurlijke processen. Je beschikt over leidinggevende ervaring en hebt ervaring met projectmatig werken.

Eisen
Opleiding
Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde HBO opleiding. Werkervaring leidinggeven
Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar als leidinggevende binnen de eenheid infra en/ of RO en/ of projectenbureau en/ of ruimtelijk beheer van een overheidsorganisatie.
Referentie vereist

Werkervaring projectleider
Op CV aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, als projectleider met infra en/ of RO en/ of ruimtelijk beheer projecten.

Aanvang opdracht

8-2-2016

Voltooiing opdracht

8-8-2016

Optie verlenging

2 x 3 maanden

Uren

32 per week

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten