Eenheidsmanager

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
22-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Oosten van het land
Reacties
2
Bekeken
1540
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1254

Omschrijving

Voor een gemeente in Overijssel zoeken wij een Eenheidsmanager Realisatie & Beheer, die verantwoordelijk wordt voor de aansturing van de eenheid Realisatie & Beheer, waarbij de medewerkers zelf verantwoordelijk zijn voor de resultaten van de producten en de projecten waaraan zij werken.

In deze gemeente wordt er samen met inwoners, ondernemers en andere partners gewerkt aan vernieuwing van de gemeente. Hiervoor is een inspirerend programma opgesteld waarin ook de doorontwikkeling van de organisatie aandacht krijgt. De gemeente bevindt zich nu in de fase waarin ideeën uitwisseling (extern en intern) volop de aandacht krijgt en innovatie voorstellen worden uitgewerkt. De vernieuwingsvoorstellen zullen bijdragen aan een nieuw profiel/type organisatie dat de gemeente wil ontwikkelen.

De organisatie is momenteel ingericht volgens het directiemodel. Dat betekent een platte structuur met de gemeentesecretaris als ‘directeur’ aan het hoofd van de organisatie. De organisatie bestaat uit de eenheden: Ontwikkeling & Advies, Publiek & Service, Realisatie & Beheer en Bedrijfsvoering. De vier eenheidsmanagers geven integraal leiding aan hun eenheid. De eenheid Realisatie & Beheer bestaat uit een binnendienst en een buitendienst.

Taken

Het bewaken van resultaten en termijnen, het coachen en faciliteren van medewerkers om hun resultaten te halen
Sparringpartner voor het bestuur
Draagt zorg voor integraliteit in besluitvorming
Ambtelijk opdrachtgever van een aantal ruimtelijke, fysieke projecten (zoals herinrichting binnenstad, verkeersprojecten en nieuwbouw)
Neemt deel  aan de MT-vergaderingen

Vereisten

HBO/WO-werk en denkniveau
Ervaring met- en kennis op hoofdlijnen van inhoudelijke kwesties en kernprocessen van de verschillende vakgebieden van de eenheid, management- en besturingsprocessen, politiek/bestuurlijke processen
Leidinggevende ervaring binnen een gemeente
Ervaring met projectmatig werken
Aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar als leidinggevende binnen de eenheid infra en/ of RO en/ of projectenbureau en/ of ruimtelijk beheer van een overheidsorganisatie of een gemeente
Aantoonbaar minimaal 3 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, als projectleider met infra en/ of RO en/ of ruimtelijk beheer projecten
Aantoonbaar minimaal 5 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 8 jaar, als leidinggevende aan een team van minimaal 10 medewerkers binnen een gemeentelijke organisatie

Competenties

Klantgerichtheid
Resultaatgerichtheid
 Samenwerken
Ondernemend
Leiderschap
Coachend
Plannen en Organiseren
Bestuurssensitiviteit

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  23-01-2016 13:38
  Plaats
  Groenlo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-01-2016 10:45
  Plaats
  Enschede

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten