SharePoint Developers

Opdrachtgever
Sparked
Geplaatst op
25-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam en omgeving
Reacties
0
Bekeken
1376
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten

Omschrijving

Omschrijving Algemeen

Voor diverse klanten binnen de Randstad zijn we op zoek naar ervaren SharePoint Developers.

Projectomschrijving

Als SharePoint Developer bouw je mee aan innovatieve en complexe oplossingen voor klanten die de transitie van de klassieke on-premise oplossingen naar Office 365 en Cloud willen maken. Je werkt met C#, Azure, Service Bus, MVC en WCF aan projecten die echte business impact hebben. In teamverband met Architecten, Business Consultants en Functionele Consultants realiseer je samen de totale oplossing. Je gebruikt de REST API of het Client Object Model van SharePoint om kleine of grote applicaties te bouwen bovenop SharePoint Online of on-premises. Je maakt gebruikt van javascript libraries of frameworks (denk aan Knockout, Breeze, AngularJS, Durandal) om snel tot resultaten te komen en solide oplossingen te realiseren. Daarbij ben je een talent op het gebied van ASP.Net MVC en bouw je graag webapplicaties die gebruik maken van SignalR, Azure Service Bus, Azure Blob Storage en andere Azure services. Je gebruikt de laatste technieken om de mooiste apps te bouwen voor onze klanten met focus op het resultaat.

Je hebt ook het nieuwe App model omarmd en bouwt apps op basis van ASP.NET-technologie en met gebruik van Azure-diensten. De Service bus, ACS, Blob storage en Websites zijn de bouwblokken waarmee je applicaties ontwerpt en realiseert. Je gebruikt de REST API of CSOM van SharePoint om te integreren. Voor klanten die on-premises werken en geen gebruik willen maken van Azure-diensten bouw je oplossingen op basis van .NET-technologie.

Benodigde Competenties en ervaring

  • HBO of academisch werk- en denkniveau;

  • Ervaring met SharePoint 2013, SharePoint Online en on-premises, C#, Azure, Service Bus, MVC en WCF (angularjs is een pre);

  • Klant- en resultaatgericht;

  • Sterke communicatieve vaardigheden;

  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Graag ontvangen we van geschikte kandidaten een CV en motivatie in Word formaat en je beschikbaarheid voor de komende 3 maanden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten