hr medewerker a.i. met FWG kennis

Opdrachtgever
Jan Willem ten Hagen
Geplaatst op
25-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuid Holland
Reacties
3
Bekeken
542
Status
Gesloten

Omschrijving

De organisatie
Het gaat om een ouderenzorg organisatie in Zuid Holland. Door de gewijzigde financiering maken de ‘oude’ verzorgingshuizen plaats voor kleinschalige woonvoorzieningen. Dit resulteert in een reorganisatie van facilitair, welzijn en voeding. Voor een flink deel van de ondersteunende functies is in het nieuwe concept geen plaats meer. De zorgfuncties zijn overigens niet betrokken in de reorganisatie. In totaal zijn ca. 135 medewerkers betrokken in de reorganisatie waarvan ongeveer de helft daadwerkelijk zal afvloeien (collectief ontslag).
De 2 HR adviseurs zorgen voor de dagelijkse advisering en zijn eerste aanspreekpunt voor hun eigen klantgroep. Een interim HR adviseur heeft de opdracht om de reorganisatie in goede banen te leiden.

De opdracht
De interim HR adviseur heeft operationele ondersteuning nodig aangezien zij beperkt inzetbaar is. Het gaat om de individuele dossiers op orde brengen (belangstellingsregistraties, filtering informatie), ondersteuning bij de formatieplannen, de plaatsingspuzzel, het verzorgen van de communicatie en in een later stadium bij het opstellen van de ontslagaanvragen. Daarnaast kan je als achtervang dienen voor de HR adviseurs indien nodig. Denk daarbij aan operationele zaken zoals monitoring, advisering en verzuimbegeleiding.

De ideale kandidaat
Je hebt ervaring in de ouderenzorg met vergelijkbare trajecten, of in ieder geval minimaal ervaring in de zorg en de toepassing van de FWG. Een praktische doener die ook (mee)denkt. Je bent verder handig met Excel en schuwt het operationele en administratieve werk niet. Je bent flexibel in denken en doen.

Beschikbaarheid
Je bent per direct beschikbaar voor in ieder geval 3 dagen per week en voor de vermoedelijke duur van 6 maanden. Het betreft een behoorlijk operationele/uitvoerende opdracht. Graag hiermee rekening houden bij je tariefsindicatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  28-01-2016 22:39
  Plaats
  Schiedam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  01-02-2016 23:16
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-02-2016 11:51
  Plaats
  Bemmel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten