Verkooptalent met affiniteit voor film

Opdrachtgever
Octonet
Geplaatst op
28-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten
Referentie
Verkooptalent

Omschrijving

Octonet is de afgelopen jaren flink gegroeid. Het bedrijf is vaste partner van gerelateerde televisie zenders zoals FoxSports.
Met een vast team van professionals in zowel West-Brabant als in de Gelderland en Overijssel filmen we het scorend vermogen van onze klanten.

Na een periode van ontwikkeling, groei en professionalisering, is nu de tijd gekomen om ook de commerciële kant van het bedrijf uit te breiden. Daarom zoeken we jou!

Welke functie bieden we jou?
Je komt bij ons werken als accountmanager en bent verantwoordelijk voor je eigen Sales-pakket bij Octonet. Je creëert zelf je nieuwe kansen, gaat op zoek naar meer bij bestaande relaties en bent creatief in het bedenken van nieuwe diensten binnen Octonet. Kortom een perfecte stap in je carrière.
Je neemt deel aan netwerkactiviteiten, evenementen en diverse projecten (o.a. bij diverse Eredivisie clubs maar ook ziekenhuizen).
Jouw passie, kennis en ideeën vormen een structurele bijdrage aan de nieuwe initiatieven vanuit Octonet. Ze vormen daarmee ook jouw succes.

Wat verwachten we van jou?
Wij zoeken vooral iemand met ambitie die nu al gek is van korte films op social media, websites en overige internetmogelijkheden. Je wilt ervaring opdoen en alleen het beste is goed genoeg. Je hebt minimaal een HBO opleiding, bijzonder goede communicatieve en commerciële vaardigheden.

Bijzonderheden
Een absolute must is een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
Een passie voor sport en film is een pre.

Periode 2016

Competenties in een notendop

  • Klantgericht

  • Commercieel

  • Creatief

  • Communicatief sterk

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten