Intermediair
Brunel
Geplaatst op
26-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
4
Bekeken
403
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Om onze Retail klanten nog beter te kunnen bedienen met onze schade verzekeringen zijn we voor ons datateam op zoek naar 2 innovatieve, creatieve en gedreven Data Scientists. Echte data crunchers met een goed ontwikkeld commercieel gevoel. Jij brengt onze data intelligence naar een hoger niveau. Door het ontsluiten, diepgaand analyseren en modelleren van zowel interne als externe data kom jij pro-actief met voorstellen waarmee wij onze klanten een nog beter aanbod kunnen doen. Hierbij richt je je zowel op productverbeteringen als op het optimaliseren van prijsposities.

Je werkt vanuit het Datateam nauw samen met de Pricing Manager, andere data scientists binnen het actuariaat, database management en customer intelligence en met collega’s vanuit Product Management en Marketing.

Beschrijving opdracht
Je weet data te ontsluiten vanuit verschillende interne- en externe bronnen waarna je aan de hand van voorspellingen, segmentaties en nieuwe inzichten samen met productmanagers en de pricing manager voorstellen voor product- acceptatie en tariefaanpassingen doet. Door data centraal te zetten ondersteun jij fact based decision making en geef je met voorspelmodellen een kijkje in de toekomst. Hiermee heb je een zeer belangrijke rol binnen het Particuliere Schade bedrijf en daarom is het belangrijk dat je de vertaalslag van de cijfers naar de business kunt maken.

Specifieke kennis en vereisten
Je hebt je studie econometrie (of andere relevante opleiding) afgerond en hebt ervaring in programmeren in SAS en R. Je hebt affiniteit en liefst kennis van schadeverzekeringen. Ervaring met pricing(strategieën) in een retailmarkt is een duidelijke pre. We zoeken een econometrist (of gelijkwaardig profiel) die zich kan vastbijten in de data en deze naar commerciële kansen weet te vertalen. Iemand die resultaat gericht te werk gaat, nieuwsgierig is, weet van aanpakken en complexe analyses weet te vertalen naar heldere conclusies en concrete voorstellen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  27-01-2016 11:33
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-01-2016 18:29
  Plaats
  Wilnis

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  29-01-2016 09:39
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-02-2016 17:37
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten