Subsidie Adviseur

Opdrachtgever
Baker Tilly Berk NV
Geplaatst op
26-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
4
Bekeken
516
Status
Gesloten
Referentie
Subsidie Adviseur

Omschrijving

Voor een opdrachtgever in Gelderland zijn wij op zoek naar een Subsidie Adviseur die tussen de 32 en 40 uur beschikbaar zijn.

Voor deze opdrachtgever werk je op de afdeling Subsidieverlening. Op deze afdeling komen aanvragen binnen die je gaat beoordelen op verschillende aspecten (zowel inhoudelijk, financieel als juridisch).
De aanvragen komen binnen vanuit verschillende kanalen. Denk hierbij aan Gemeenten tot particulieren maar ook aan individuele bedrijven.

Je maakt deel uit van een team van Subsidie Adviseurs. Het delen van kennis en het verbeteren van het proces is een voortdurend aandachtspunt. Beoordeling van de aanvragen en de opstelling van concept beschikkingen vindt plaats door vier zelfsturende subsidie beoordelaars. Vanuit je rol van adviseur en budgethouder begeleid je de beoordelaars.

Voor deze functie als Subsidie Adviseur heb je mandaat voor afdoening van de meeste beschikkingen. Je bent budgethouder, je bewaakt het subsidieplafond en je bent verantwoordelijk voor tijdige afhandeling van subsidieverzoeken waaraan je bent gekoppeld.

Van jou wordt verwacht dat je advies kan uitbrengen voor de keuze van subsidies over de inrichting en uitvoerbaarheid daarvan.

Daarnaast heb je de onder andere de volgende resultaten die van je worden verwacht

Voorafgaand aan nieuwe regelingen zijn programma's geadviseerd over het juist toe te passen instrumentarium;
Tijdens de uitvoering van een regeling is geadviseerd over de knelpunten die zich kunnen voordoen;
Tijdig en adequaat informatie verstrekken over de subsidiebudgetten;
Voorlichting gegeven over subsidieregels.
Je bent verder het aanspreekpunt en adviseur voor de subsidiëring binnen een aantal programma's. Je hebt goed overzicht over de totale voortgang. Je hebt hiervoor een goede afstemming met de afdeling financiën. Je neemt deel aan een periodiek driehoeksoverleg met collega's. Tenslotte win je tijdig juridisch advies is, wanneer dat nodig mocht zijn.

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat met kennis van subsidies.

Pas jij verder in onderstaand profiel?

WO werk- en denk niveau, opgedaan door een combinatie van een afgeronde HBO opleiding bestuursrecht (subsidierecht), beleidskunde/bestuurskunde of in een financieel/economische richting met minimaal 10 jaar recente relevante ervaring of een afgeronde WO opleiding bestuursrecht (subsidierecht), beleidskunde/bestuurskunde of in een financieel/economische richting met minimaal 5 jaar recente relevante ervaring;
Minimaal 5 jaar relevante ervaring als adviseur;
Kennis van en ervaring met subsidieverstrekking;
Financiële en juridische kennis betreft subsidies en ervaring opgedaan met financiële en juridische zaken betreft subsidies;
Inzicht in processen/denkt in processtappen en weet de werkprocessen gemakkelijk te doorgronden;
Bij voorkeur recente ervaring als subsidie adviseur of subsidie beoordelaar van complexe subsidies en complexe subsidieprogramma's;
Kennis van en ervaring met revolverende middelen is een pré;
Relevante ervaring bij of voor een gemeente en/of een provincie is een pré;
Bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring met financiële en juridische zaken betreft subsidies en minimaal 5 jaar ervaring met subsidieverstrekking.
Je bent in staat vanuit overzicht een goede eigen analyse te maken, en van daaruit kun je objectief optreden en adviseren. Je komt gemakkelijk en snel tot een eigen oordeel. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) met goede overtuigingskracht. Waar nodig kun je standvastig en vanuit gezag opereren. Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en kunt van daaruit haalbare alternatieven aangeven. Tevens ben je oplossingsgericht en beschik je over de vaardigheid om snel verbinding te maken met anderen (beoordelaars en management). Je bent daarnaast in staat om breder dan alleen over het subsidie instrument na te denken.

Uren

32 - 40 uur per week

Periode

1 maart 2016 tot en met 28 februari 2017

Locatie

Omgeving Gelderland

Tarief

Zo scherp als mogelijk

Geïnteresseerd? Verstuur ons zo snel als mogelijk jouw cv voorzien van korte motivatie en uurtarief!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  26-01-2016 10:39
  Plaats
  Oosterhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-01-2016 11:08
  Plaats
  Groenlo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-01-2016 10:27
  Plaats
  Oudkarspel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  09-02-2016 15:46
  Plaats
  Wageningen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten