Jurist Privaatrecht (team Vastgoed)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
26-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Bergen op Zoom
Reacties
0
Bekeken
247
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

15-2-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

29-1-2016 om 16:00 uur

Binnen de afdeling Stedelijke Ontwikkeling team Vastgoed en grondzaken zijn we op zoek naar een jurist die met name op gebied van privaatrecht de spin in het web wil zijn voor onze stedelijke ontwikkelingsopgaven.

Als juridisch adviseur adviseer en ondersteun je de afdeling Stedelijke Ontwikkeling en ben je eerste aanspreekpunt bij juridische aangelegenheden op het gebied van grondzaken en vastgoed.

Meer specifiek zijn je werkzaamheden

Opstellen en interpreteren van verschillende (concept) overeenkomsten, zoals o.a. (ver)koop- en huurcontracten en samenwerkingsovereenkomsten
Het ondersteunen en adviseren van de vastgoed- en planeconomen, stadsmakelaar, projectleiders en accountmanagers vastgoed
Toezien dat contractanten hun contractuele verplichtingen nakomen. Zo nodig behandel je claims.
Adviseren van bestuur en management in juridische zaken en projecten
Beheer van bestaande overeenkomsten
Het ondersteunen en adviseren van collega-juristen vanuit je specifieke juridische verantwoordelijkheid bij vakinhoudelijke vraagstukken.

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding Nederlands recht (WO-niveau)
Minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbare functie
Je bent analytisch, pro-actief en enthousiast
Je hebt gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen, beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en je houd je aan de afspraken.
Je vind het leuk om te werken te midden van het brede takenpakket van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling.
Aspecten als zelfstandigheid, overtuigingskracht en overzicht passen bij je.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten