Fraudespecialist Zorg

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
26-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zwolle
Reacties
2
Bekeken
632
Status
Gesloten
Referentie
30160120

Omschrijving

Fraudespecialist Zorg

Startdatum

1-02-2016

Einddatum

01-07-2016

Aantal uur

36 uur per week

Niveau

HBO

Vakgebied

Verzekeringstechn. Schade/zorg

Locatie

Zwolle

De functie
Het coördineren en beheren van fraudeonderzoeksopdrachten en het beheersen van de schadelast, ontstaan door fraude. • Voert zelfstandig toedrachtonderzoeken met betrekking tot fraude met MSZ/GGZ declaraties uit, zowel op technisch als op tactisch gebied. • Beoordeelt en adviseert betreffende onderzoeksactiviteiten. • Is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de toegewezen opdracht.

Het profiel
HBO aangevuld met relevante vakopleiding(en) zoals de Leergang Coördinator Fraudebeheersing en de opleiding Fraudebeheersing van ZN. Kennis van de ZVW en specifieke kennis op het gebied van geestelijke gezondheidszorg. Minimaal 3 jaar recente werkervaring bij zorgverzekeraar op het gebied van controle, declaratiebehandeling en/of fraude binnen zorg. Competenties: Omgevingsbewustzijn; Analytisch sterk; zelfstandigheid; communicatief vaardig zowel mondeling als schriftelijk; oplossingsgericht; flexibel; proactief; creatief en gericht op samenwerking (ook buiten de afdeling). Vanzelfsprekend heb je affiniteit met toepassing van wet- en regelgeving en jurisprudentie. Functionaris handelt met grote zelfstandigheid en werkzaamheden kennen een groot afbreukrisico op zowel financieel als reputatie vlak. Binnen de klant stellen wij het klantbelang centraal. Dit betekent dat wij alleen producten en diensten aanbieden met toegevoegde waarde voor de klant op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat je in deze functie de belangen van de klant onderkent en zichtbaar afweegt ongeacht of je nu direct of indirect klantcontact hebt. Je geeft de klant wat hij/zij werkelijk nodig heeft.

Jouw afdeling
Team Speciale Zaken maakt deel uit van de afdeling R&C en ressorteert onder de directeur F&R van een divisie bij de klant. Het team heeft 25 medewerkers, verspreid over de locaties Zwolle en Leiden. Fraudebeheersing is cruciaal in het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid van de klant om de zorg betaalbaar te houden. Dit staat scherp onder toezicht van relaties en toezichthouders.

Geinteresseerd? Reageer dan voor 28 januari 2016 met je recente CV, motivatie (toegespitst aan de aanvraag), beschikbaarheid en uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  27-01-2016 16:52
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  15-02-2016 17:10
  Plaats
  Bilthoven
  Geplaatst door
  Veocee Healthcare
  Status
  Standaard
  Bijlage
  6k1uxc68xx43ern.docx

  Dit lijkt me nou een fantastisch vervolg op mijn carrière als locatiemanager in diverse segmenten in de zorg.!

  45.00 per uur

  Ik ben erg benieuwd wat jullie van mijn cv vinden.

  Mvg,

  vIncent van der Toorn


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten