Systeembeheerder

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
26-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
4
Bekeken
754
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten
 • WTS Detachering 29 opdrachten

Omschrijving

Gewenste startdatum
1 maart 2016 (of zoveel eerder als in onderling overleg mogelijk) Einddatum 30 juni 2016 (met optie op verlenging)
Aantal uren per week: 40 uur per week, kantoortijden (geen avond- en of weekenddienst). Er geldt een proeftijd van 1 maand. Geplande datum gesprek: maandag 08 februari 2016, tussen 10:00-15:00 uur

Doel en omschrijving van de opdracht
Zorginstituut Nederland is een advies- en uitvoeringsorganisatie op het gebied van de Zorgverzekeringswet en de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Zorginstituut Nederland heeft een belangrijk aandeel in het verbeteren van de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de Nederlandse gezondheidszorg. Dit aandeel levert Zorginstituut Nederland onder meer door te adviseren over de samenstelling van het basispakket, de verbetering van de kwaliteit van zorg te stimuleren, en regelingen uit te voeren voor burgers die hun premies niet betalen.
De afdeling FIA is de interne dienstverlener op het gebied van facilitaire ondersteuning, informatiebeleid en automatisering. De afdeling vertaalt de strategie van het Zorginstituut naar een doeltreffend informatiebeleid en beheert de infrastructuur en applicaties. Het team Technisch Beheer is verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de technische ICT infrastructuur, het invoeren van nieuwe netwerkoplossingen en werkplekconcepten, het opstellen van technische architecturen, het verzorgen van ICT basisdiensten en het verlenen van eerste en tweedelijns support.
Beschrijving werkzaamheden
Als senior systeembeheerder bent u verantwoordelijk voor het technisch beheer van automatiseringssystemen. U bewaakt de performance van de systemen en zorgt voor de beveiliging van systemen. U analyseert de behoeften van de organisatie en ontwerpt netwerkoplossingen en werkplekconcepten. Ook lost u storingen op of schakelt hiervoor specialisten in. U voert technisch acceptatietesten uit en implementeert nieuwe releases. Daarnaast zorgt u voor back-ups en beveiligingsprocedures. U stelt managementrapportages op en rapporteert aan de coördinator Technisch Beheer.

Beschikbaarheid: De aangeboden kandidaat is beschikbaar voor 40 uren per week gedurende de opdrachtperiode (werkzaam op locatie van het Zorginstituut Nederland). Vakanties zijn bespreekbaar maar dienen tijdens het matchgesprek te worden gemeld;

Eisen aan kennis en expertise (knock-out criteria)
 Minimaal MBO opleiding plus Informatica opleiding;
 Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring als systeembeheerder in een vergelijkbare functie;
 Minimaal 3 jaar ervaring met het configureren en beheren van Linux of Unix, Windows servers en VMware Vsphere en View;
 Minimaal 3 jaar algemene ervaring met het configureren en beheren van netwerken;
 Minimaal 3 jaar ervaring met IT dienstverlening binnen een productiebedrijf en ervaring als technisch projectleider;
 MCITP en/of MCSE certficering
Deze eisen dienen aantoonbaar en met onderbouwing in het CV terug te komen en samengevat te worden in de motivatie. Het niet kunnen voldoen aan de eisen betekent uitsluiting van de verder procedure.

Competenties

Uit de door u ingediende stukken en het matchgesprek blijken minimaal de onderstaande competenties, die voor deze functie als zeer belangrijk worden bevonden:
 Analytische en sociale vaardigheden om de brug te vormen tussen gebruikersorganisatie, automatiseringsspecialisten en IT Leveranciers;
 Communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling in het Nederlands;
 Kwaliteitsgerichtheid;
 Sterk in plannen, organiseren;
 Kan snel komen tot de kern van de zaak, kan hoofd- en bijzaken scheiden;
 Stressbestendig en flexibel.

De aanbieder dient middels een onderbouwing in de motivatie de competities te beschrijven waaruit de klant kan opmaken dat de kandidaat de competenties ook aantoonbaar bezit.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  26-01-2016 13:47
  Plaats
  Haarlem

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-01-2016 13:51
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-01-2016 05:21
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-01-2016 17:10
  Plaats
  Lelystad

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten