Programmamanager RGS

Opdrachtgever
OnderhoudNL
Geplaatst op
28-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Waddinxveen
Reacties
2
Bekeken
243
Status
Gesloten
Referentie
Programmamanager RGS

Omschrijving

De Stichting RGS vind het belangrijk dat een ieder makkelijk, onbezorgd en onafhankelijk toegang kan krijgen tot het gedachtegoed Resultaatgericht Samenwerken. Daartoe voert de St. RGS een programma uit met verschillende activiteiten. Een programmaraad zorgt voor coördinatie en afstemming van deze activiteiten. Een nieuwe activiteit die de Stichting toevoegt is het inzetten van een persoonlijke verbinder, een programmamanager RGS. In eerste instantie voor een periode van twee jaar.

Als programma manager voor de stichting RGS heb je drie hoofdtaken: uitdragen, verbinden en kanaliseren. Je draagt het RGS gedachtegoed uit in de markt bij opdrachtgevers (voornamelijk woningcorporaties), opdrachtnemers en andere stakeholders. Als expert ben je een onafhankelijke vraagbaak waar een ieder terecht kan. Je verbindt kennisdragers in de markt met kennisvragers op een wijze waarbij betrokkenen voelen onbevangen en ontspannen kennis te kunnen delen, nemen en geven. Om dit goed te kunnen doen, kun je als programmamanager snel de bedrijfsvoering en uitdagingen van zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers doorgronden. Je bent in staat om partijen van goed advies te voorzien. Het aandragen van de juiste middelen zoals literatuur, advies, opleiding en software is daarvan een onderdeel. Je weet de juiste personen, aan elkaar te koppelen om het RGS gedachtegoed breder in de markt gedragen te krijgen. Je bent in staat partijen de RGS werkwijze te laten “doorleven”. Door je grote netwerk en vele contacten weet je als programma manager welke ontwikkelingen er spelen in de markt. Je probeert ontwikkelingen en nieuwe initiatieven te kanaliseren op een wijze die dubbeling voorkomt en de snelheid van doorontwikkeling van de RGS werkwijze vergroot. Je laat initiatiefnemers zien hoe zij bijdragen aan de doorontwikkeling van de RGS werkwijze en van welke andere ontwikkelingen en initiatieven zij kunnen profiteren. Jouw inspanningen leiden tot kruisbestuiving in de markt en tot een aantoonbaar groter marktaandeel waarin de RGS werkwijze wordt toegepast.

Als programmamanager rapporteer je aan het bestuur van de St. RGS. Dagelijks aanspreekpunt voor je activiteiten en ondersteuning is de Sectormanager van Totaal van OnderhoudNL. Je standplaats is het kantoor van OnderhoudNL in Waddinxveen.

Wij verwachten van de programmamanager de volgende kwaliteiten

 • WO/HBO-werk- en denkniveau;

 • een uitgebreid netwerk in de vastgoedmarkt, met name bij woningcorporaties op tactisch en strategisch niveau;

 • in het bezit van inhoudelijke kennis van de bedrijfsvoering bij woningcorporaties;

 • heeft werkervaring in het uitdragen van kennis, verbinden van partijen en kanaliseren van enthousiaste initiatieven;

 • is communicatief sterk en dienstverlenend;

 • inlevingsvermogen in de verwachtingen en behoeften van opdrachtgevers, opdrachtnemers en andere stakeholders;

 • weet balans te vinden tussen de belangen van diverse partijen die werken of willen gaan werken volgens het RGS gedachtegoed;

 • initiatiefrijk, pro-actief, aanpakker, charismatisch;

 • goede beheersing van de Nederlandse taal;

 • mobiel om partijen te kunnen bezoeken en verbinden.

Werken bij de Stichting RGS betekent zelfstandig en initiatiefrijk werken in een dynamische markt van bestaand vastgoed. De overeenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor één jaar, op free-lance basis.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  28-01-2016 14:01
  Plaats
  Oosterhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  10-02-2016 13:18
  Plaats
  Helmond

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten