ERP Ontwikkelaar

Opdrachtgever
Hays
Geplaatst op
03-02-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
TBD
Op locatie
Herzele
Reacties
0
Bekeken
390
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Voor onze klant, actief in de medische sector zijn we op zoek naar een Freelance ERP developer. De job is in Oost-Vlaanderen en betreft de ontwikkeling van een ERP – pakket. De opstart is zo snel mogelijk.

  • C# en ASP.Net

  • HTML en CSS

  • Mobile Development

In deze opdracht zal u een team van drie personen versterken. Als ERP developer help je mee aan de ontwikkeling en implementatie van verschillende modules voor een nieuw pakket. Je creëert applicaties en bouwt kwalitatieve code, steeds met het oog op de business waarde. Je vervult een proactieve rol naar de andere ontwikkelaars binnen het team en reikt technologische oplossingen aan.

Voor deze opdracht zoeken we een developer met meer dan 4 jaar ontwikkelingservaring in C#, jQuery, MVC, ASP.Net. Je beschikt over een uitgebreide kennis van web standaarden zoals HTML5 en CSS 3. Het is noodzakelijk om kennis te hebben van MS SQL. Het is een pluspunt om kennis te hebben van iOS en Android. Een ander pluspunt is kennis om voorgaande ervaring met Telerik platform te hebben.

Indien u de freelancer bent die we zoeken, aarzel niet HAYS IT Contracting te contacteren!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten