Projectleider Communicatie

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
26-01-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuid-Holland
Reacties
0
Bekeken
1170
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1273

Omschrijving

Voor een gemeente in Zuid-Holland zoeken wij een projectleider, die de communicatie rondom de huisvesting van een groot aantal asielzoekers gaat verzorgen. De problematiek rondom asielzoekers heeft een forse impact en leidt regelmatig tot maatschappelijke discussies en onrust. De projectleider heeft als taak om het traject in goede banen te leiden.

De gemeente wenst samen met de vier andere gemeenten de verantwoordelijkheid op te pakken voor het huisvesten van statushouders. In de regio dienen er in 2016 en 2017 samen zo'n 1.000 statushouders gehuisvest te worden. De huisvesting is, vanwege het hebben van een verblijfstitel, een verantwoordelijkheid van de corporaties, doch de gemeenten willen het proces van huisvesting versnellen door geschikte locaties te inventariseren en huisvesting op die locatie planologisch te faciliteren. Daarnaast onderzoekt de gemeente of het, bij wijze van pilot, versneld tot de opening van een noodopvanglocatie voor asielzoekers die nog in de eerste fasen van hun asielprocedure zitten mogelijk kan maken. De noodopvanglocatie wordt geëxploiteerd door het COA.

Taken

Verantwoordelijk voor de communicatie component van het project
Coördinatie met betrekking tot  twee projectmedewerkers.  Deze richten zich voornamelijk op de sociale en fysieke componenten rondom dit vraagstuk.

Vereisten

Afgeronde opleiding HBO/WO opleiding
Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente
Ruime ervaring met communicatie aangaande maatschappelijke vraagstukken
Kennis van en affiniteit met de vraagstukken aangaande de doelgroep

Competenties

In bezit een grote mate van (bestuurlijk) invoelend vermogen (toelichting in c.v.)
Resultaatgericht
Goede communicatieve vaardigheden

Bij het ontvangen van uw reactie (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

 

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten