Medewerker belastingheffing en -invordering

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
27-01-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
43
Status
Gesloten

Omschrijving

Opdracht omschrijving
Het team Belastingen van de gemeente Leeuwarden is op zoek naar een tijdelijke medewerker belastingheffing en -invordering voor de periode van 1 maand.

Het team Belastingen is verantwoordelijk voor het heffen en invorderen van gemeentelijke belastingen en de uitvoering van de Wet Waardering Onroerende Zaken (Wet WOZ). Je verzorgt samen met de collega’s de heffing van diverse gemeentelijke belastingen. De nadruk ligt op de het vaststellen van de verschillende belastingkohieren. Daarnaast bestaat het werk onder meer uit afhandeling van zowel heffingsbezwaren als waardebezwaren.
Kandidaat omschrijving
We zijn op zoek naar een zeer ervaren heffer! Je beschikte over een afgeronde en relevante opleiding op MBO-niveau. Je hebt meerdere jaren ervaring in bovengenoemde werkzaamheden. Je beschikt over actuele kennis van de gemeentelijke belastingen en de Wet WOZ. Kennis van het belastingsysteem Key2Belastingen is een absolute vereiste.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten