Projectleider RO

Intermediair
Becoss
Geplaatst op
28-01-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Delft
Reacties
0
Bekeken
24
Status
Gesloten
Referentie
BCFT573

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Delft is een innovatieve en moderne werkgever. De dynamiek van Delft vraagt om professionals met initiatief, ambitie, betrokkenheid en een actieve, open instelling. Vakmensen die weten in te spelen op een steeds sneller veranderende omgeving. Er heerst een toegankelijke en informele werksfeer waar samen hard gewerkt wordt aan het bereiken van resultaten voor de stad en het bestuur.

Je werkplek is binnen de afdeling Advies van de portefeuille Ruimte en Economie. Deze afdeling functioneert als opdrachtnemer voor een veelheid aan opdrachten in het ruimtelijk domein en werkt als een intern adviesbureau: zakelijk en professioneel, met een commerciële mindset.

Functie
Voor de afdeling Advies zoeken wij tijdelijk een RO projectleider, die als trekker kan optreden in het project om te komen tot een ruimtelijke regiekaart. De regiekaart heeft als doel een actuele visie en strategie te formuleren op de samenhang tussen de ruimtelijke ontwikkelingen en het gewenste en benodigde programma van Delft. De kandidaat dient ruime ervaring te hebben in het ruimtelijk domein, met het leiden van projecten en ervaring te hebben met werken in een politiek gevoelige omgeving.

We zoeken een projectleider die in staat is om samen met collega’s van uiteenlopende disciplines in projectverband resultaten te boeken. Oplossingsgericht, maar met oog voor de omgeving en de belangen die daarbij spelen.

Jouw inbreng
Je hebt een afgeronde WO opleiding en minimaal 10 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente en je bent goed op de hoogte van recente beleidsontwikkelingen. Je hebt gevoel voor politieke- en bestuurlijke omgeving.
Als projectleider opereer je zelfstandig en ben je resultaatgericht. Je kunt uitstekend in een team samenwerken. Door jouw enthousiasme ben je in staat mensen te motiveren. Je hebt daadkracht, kunt planmatig en procesmatig denken.
Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.
Je werkt aan een opdracht waarbij integraal denken en werken van belang is.

Gunningscriteria (weging)
Volledige beschikbaarheid gedurende de hele inhuurperiode voor 16 uur (30%)
Minimaal 10 jaar werkervaring in de afgelopen 15 jaar binnen een gemeentelijke omgeving in een soortgelijke functie (40%)
Afgeronde opleiding op WO-niveau (30%)

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet.

CV eisen
Maximaal 3 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

3 maanden
Optie tot verlenging
Mogelijk maar nog niet bekend.
Uren per week
16
Aanvang
z.s.m.
Opleidingsniveau
WO
Regio
Zuid-Holland
Verloopt op
maandag 1 februari 2016 om 12:00 uur

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten